Daftar Eusi Blog

Cocoretan alakadarna nu keur ngancik dina pikiran Kuring nu Saderhana.
12:32

sono.... Opera Mini v 7.0.31380 ( coexist; bahasa Sunda & Indonesia )

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...... :)


Opera
Opera Mini v 7.0.31380 Kanggo Pengguna Symbian versi 3 :o
Server Original.
Paket SocNet Telkomsel tiasa pakè Jalur akses Standar atanapi jalur sèjèn. (Rp.1/kb)
Pilihan bahasa Indonesia & Sunda.
Opera Mini (versi 7.0.31380) CoExist - s60v3
download


Hapunten anu kasuhun ka Baraya Cybersunda, simkuring teu aktif deui dina Blog atanapi dunia Maya,, insyaAlloh pami aya waktos sakali-kali simkuring nepangan di Postingan atanapi di Facebook. Eta ge upami aya salsè... :O ma'lum tos rada bingung ari sepuh mah :O , mangga lajengkeun ku nu Aranom, nu masih sumanget nungtut elmu, ulah hilap bagikeun sakedik-sakedik sangkan manfaat... :p
Wassalam.... :o

17:39

Opera Mini v 7.0 coexist [Symbian & Java] * free T-sel

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...... :)

Opera Opera Mini kiwari nincak kana Versi 7.0, ieu nu di dago-dago tikamari dina Opmin Next. Nu badè nyobian mangga, anu masih geugeut kana Versi heubeul teu sawios-wios moal nyobian ogè :O

Tadi na simkuring moal waka ka Blog, tapi seueur nu naroskeun V 7.0 ieu. Janten mangga wè lah dicobian v 7 na. Simkuring badè ngelok deui.. :D
Aeh... Sateuacan na simkuring neda panghapunten ka Baraya anu tos masihan Komentar di Post sateuacan na. Simkuring teu tiasa ngawaler, kumargi kitu insya Alloh dina post ieu mangga urang Silaturahmi, atanapi tiasa ka halaman facebook atanapi langsung ka inbok FB :k


Opera Mini v 7.0 ieu kanggo Pengguna Telkomsel Reguler atanapi Kartu Facebook nganggo Jalur akses Standar. Kanggo s60 biasana sok aya potongan Preman sababaraha perak. Upami anu java(jar) tos dicobi sababaraha kali teu aya Preman nu malak. :p

Nyanggakeun...

* S60
Gunakan Jalur akses / Proxy Original T-sel
Opera Mini (versi 7.0.29974) CoExist - telkomsel
download

Kanggo Jajan mah wayahna nganggo Kartu FB (Jalur akses bebas, Ori / lain Ori ogè Bisa)
Patch na nu ieu....
Patch Kartu Facebook



* Java (jar)
S40 Gunakan File Prov nya. Hapè Cina langsung Pakè dengan Jalur Standar.
Opera Mini (versi 7.0.29915) - telkomsel [Java]
download

Kartu Facebook disarankan pakè yang ini
Opera Mini (versi 7.0.29915) - telkomsel kartu Facebook
download



*Jika ada kesulitan download di 4shared, salin/copy URL file yang akan di download. Masuk ke http://4server.info kemudian Tempel/Paste URL tadi pada kotak yang disediakan dan Klik Generate Link.


Mugia Manfaat....
22:41

Ngacapruk Teu Puguh Nu Penting Mosting nu Manfaat

Wilujeng wayah kieu, Baraya...

Asa Geus Lila teu Ngacapruk, jempol asa manjangan hatè gumejot hayang cumarita. :p
Kajeun teu puguh picaritaeun ayeuna nu penting Kuring hayang Ngacapruk.
Urusan di Alam nyata ngeureuyeuh nikreuh saeutik-saeutik ngurangan. Karèk gè salsè hayang ngalalana deui di Alam Nyata, disampakeun masalah nu sabenerna mah Rutin, Internet kudu Mayar deui :( .
Lah,, teu jadi masalah da kudu na oge Mayar,, jaman kiwari mah Hayang Ngompol gè kudu ngaluarkeun duit :O

Ngabahas Gratisan Telkomsel nu kamari Tewas, sakedik aya gentosna sanajan can Puas ku hasil nu ayeuna. Tapi sanajan butut ge teu burung wè kuring ngabagi na, hatur lumayan lah daripada dipake ku sorangan. Informasi proxy nu ieu tos nyebar saleresna mah, aturan jalur na nu ieu tèa..
APN : karep lah èta mah poko na bisa nyambung
PROXY : 141.0.11.241 PORT : 80
File Prov na Mangga Download ieu

Aturan maèn na kudu asup heula ka accounts.google.com heula, terus klik polis privacy atawa naon waè lah nu bisa nganteurkeun ka pencarian Google atawa Beranda ( Google Home ). Upami tos muncul halaman beranda èta nembè tiasa akses kaditu kadieu ku cara ngetik alamat nu dituju dina kotak pencarian Google.
google search engine
Saran kuring, Simpen halaman ieu sangkan waktu muka deui OpMin tiasa langsung ka Google Home dina Halaman Tersimpan.

Rada raoseun upami nganggo Kartu Facebook mah, da teu kudu ribet ku aturan di Luhur :k , tambah na proxy tiasa bebas malahan bisa makè Jalur Standar Telkomsel. Bisa Donlod sanajan lemot :(
Tah, ieu Patch kanggo Cepot Mini nu kamari Kungsi di Guar. Patch Kampret Cepot Mini ( Tsel FB & Regular ). Kanggo Kartu Facebook tiasa langsung nganggo Jalur Standar Tsel, atanapi nganggo Jalur Andalan Baraya. Tsel Regular gunakeun Proxy sareng Aturan tadi di Luhur. :k

Ulah Hilap Pasang heula Opera Mini na nu kamari tea...
Opera Mini Next (versi 7.0.29482) telkomskype
download
:o
4 Shared


*** Tambihan yeuh.....
Kanggo nu resep nganggo RBT dina Hapè na, aya lagu anyar nu nuju Promo. Kaleresan Artis na Dulur Kuring kènèh... Dukung nya ... !!!!
Album + klip nuju Proses kènèh... Di antos nya...
nova eliyana

Aktifkan RBT Nova Eliyana "Jangan Tolak Aku"

XL - KETIK 10603201 KIRIM KE 1818
AXIS - KETIK ON2814482 KIRIM KE 333
ESIA - KETIK RING 2814482 KIRIM KE 888
THREE - KETIK RBT 2814482 KIRIM KE1212
FLEXI - KETIK RING ON 2814482 KIRIM KE 1212
INDOSAT - KETIK SET 0646815 KIRIM KE 808
TELKOMSEL - KETIK RING ON JTAAU KIRIM KE 1212

Keepsupport musik InDonesia..
NRPProuction


Mugia Manfaat....
18:35

Opera Mini Next versi 7.0.29482 - Telkomskype Coexist Unsign

Wilujeng wayah kieu, Baraya...

Hapunten kanggo Baraya nu nyuhunkeun itu atanapi ieu :y , ayeuna - ayeuna mah teu tiasa kacumponan. Kumargi aya sababaraha Hal anu nambih kasibukan Simkuring.. Nyuhunkeun pidu'a na Mudah-mudahan atuh sing Lancar dina sagala urusan.

Alhamdulillah, Tampilan Blog tos Mèncrang nganggo Template anyar ti Kang Bagas96 nu saleresna teu acan Resmi kaluar, da saurna masih tahap Penyempurnaan. Kanggo nu kabita ku Template na, Antos waè di Blog na Kang Bagas.

Lami teu ngoprek hapè :o asa ararateul jempol...
Nembè nyobian deui kutrak-ketrèk, Mugia bahan katampi ieu aya Opera Mini Next (versi 7.0.29482) coexist kanggo symbian nu parantos di Hack (Unsign).
Nganggo Skin nu nembè digarap kanggo layar 320x240 nu ngagaduhan tema Cars :k
Server na nganggo m.skype.com nu masih tiasa diAjak gratisan nganggo Telkomsel (sapertos biasa, Ping Pong heula kanggo milari IPC nu pas).
Jalur akses masih nu kamari, sapertos proxy 195.189.142.132 , 141.0.8.95 dll. Atanapi tiasa nganggo Proxy anti Block 118.98.233.20 (upami nuju lancar). :p

Opera next skin cars 320x240


Opera ieu di bèrè ngaran Cepot Mini :D :r
Karep deuh.. :r
Nyanggakeun ah,,,

Opera Mini Next (versi 7.0.29482) telkomskype
download
:o
4 Shared


Mugia Manfaat....
13:00

X-Plore 1.57 Skin Collection ( 27 style + Bahasa : Indonesia , Sunda , English )

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...

Kumaha daramang??
Hapunten janten jarang update, masih aya sakedik kasibukan di alam nyata. Ka sobat Bloger hapunten simkuring jarang komunikasi atanapi Jalan-jalan ngalongokan Blog sanes, da langki onlen ayeuna mah..

Update ayeuna, (alhamdulillah masih dipasihan kasempetan Posting) Simkuring mung badè ngawartosan kanu teu acan terang, husus na pangguna hape symbian. Yen Aplikasi X-Plore nu tiasa dikategorikeun aplikasi wajib tos Update ka versi 1.57.
x-plore

Naon - naon benten na sareng versi sateuacan na, mendingan langsung waè ka Sumber na. Sakantenan Download / Update x-plore na ka versi 1.57.

Ayeuna Simkuring badè nyimpen Koleksi Skin X-Plore 1.57 , aya 27 Style nu benten. Janten moal bosen upami ngoprek dina X-Plore teh, tiasa gentos skin nu lumayan seueur...
+ Cara pamasangan na,
Saparantos X-Plore 1.57 kapasang, langsung pasang X-Plore 1.57 skin Collection na. Muncul 27 pilihan skin, centang salah sahiji Style na.
x-plore

Restart aplikasi X-Plore na.
Saupami tos Gentos skin, Pilihan Bahasa na mung aya 3 bahasa ( Inggris, Indonesia & Sunda )
x-plore


Kumargi Style na seueur, janten lieur masihan nami tiap skin. Tos we style 1 dugi ka Style 27 .
x-plore


Mugia bahan katampi...
Mangga... Nyanggakeun,,,
X-Plore 1.57 Skin Collection ( 27 style + Bahasa : Indonesia , Sunda , English )
download

*X-Plore Cracked version, silahkan Coba X-Plore 1.57 cracked by MTOi ...!!!


Mugia Manfaat....
Wassalam...
12:16

Cara Ngadamel Opera Mini 3in1 (+connector & checkIP)

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...

Dina Sababaraha waktos kapengker dugi kiwari trik Gratis opmin Telkampret nuju ogo (manja). Kahoyongna kedah nganggo atanapi nyambung dina IP anu husus. Kanggo hapè Symbian v3 husus na tos aya Pocket Ping atanapi IP Finder. Kumaha kanggo hape Java ? Sanajan tos aya Aplikasi Check IP sareng Connector tapi sesah nganggo na kusabab teu gaduh fitur minimize, janten teu tiasa muka sababaraha aplikasi sakaligus.

Muncul deui trik nu saleresna tos jadul, nyaeta ku cara ngahijikeun sababaraha aplikasi janten hiji. Ngahijikeun Sababaraha Aplikasi Java ieu tiasa ngagunakeun Aplikasi Multi Midlet. Alhamdulillah tos rada kumplit ogè koleksi Opera Mini nu tos dihijikeun sareng aplikasi Connector+Check IP ( kanggo Koleksi Opmin 3in1 tiasa di korehan di Halaman Facebook Cybersunda ).

Nu janten Patarosan deui, Bagaimana membuat Aplikasi 3in1 untuk Opera Mini , Connector & Check IP ??
Tos lami diguar ku master-master java perkawis ieu, kumargi tos aya aplikasi Multi midlet.
mangga urang guar deui sakedik saayana perkawis Cara Membuat Aplikasi 3in1 (Opmin + Connector + Check IP).
opmin 3in1


Alat : Aplikasi Multi Midlet.jar
-Pasang/install Aplikasi Multi midlet tsb.

Dasar Penggunaan Multimidlet
- Siapkan Beberapa Aplikasi java(.jar) yang akan di satukan dalam sebuah aplikasi.
- Rename / ganti nama extensi .jar menjadi .zip ( mis : opera.jar menjadi opera.zip ) menggunakan X-Plore atau aplikasi file manager lain nya.
- Siapkan sebuah icon yang akan dijadikan icon shortcut Aplikasi.
- Buka Multimidlet. Sorot pada aplikasi-aplikasi yang akan di satukan & telah di Rename to .zip tadi, klik pilihan & pilih added to List
- setelah beberapa aplikasi tadi ditambahkan, klik View List. Terlihat aplikasi2 tadi yang akan disatukan. Pilih app dengan ceklis, klik Pilihan > Start Merge.
- Muncul Pilihan pengaturan untuk hasil Aplikasi nantinya.
* icon = isi dengan nama icon yang telah kita siapkan sebelumnya (mis: file:///E:/icon.png)
* Program Name = ini untuk nama aplikasi nya.
* Name = Nama yang tampil dengan icon shortcut
dll..
- Setelah pengaturan selesai klik Start Merge. Tunggu sampai proses selesai.

+Pastikan hasil nya tidak Failure (gagal) klik pilihan > View Results untuk melihat hasil ulang. Hasil nya ada pada Folder Multimidlet di memori kartu (e:\multimidlet\) dengan nama hasil.jar (jika hasil.jar_jar berarti merge gagal).
Sampai disini cara membuat aplikasi multi selesai.

-Masalah pada waktu membuat Opera Mini 3in1-

  • Kasus 1 : Connector tidak bisa di Merge/disatukan di MultiMidlet.


  • Aplikasi Connector tidak bisa di satukan dengan Check IP atw Opmin di Multimidlet. Saya kurang faham penyebabnya apa, lewat saja dulu connector. Kita satukan dulu Opera Mini dengan Check IP. Aplikasi Check IP nya silahkan Gunakan yang ini . cara nya seperti di atas.

    Kalau sudah selesai, menjadi Sebuah Aplikasi 2in1 (opera mini & Check IP) yang berada di folder !:\multimidlet\hasil.jar , tinggal menambahkan aplikasi Connector.
    Lanjut...
    Menambahkan connector ke aplikasi multi

    - Extract semua isi dari aplikasi 2in1 (opmin+checkIP) atau hasil.jar tadi ke sebuah folder baru. Bisa menggunakan X-Plore atau aplikasi sejenis yang bisa mengextract file.jar .

    - Ambil dulu Connector yang ini untuk ditambahkan.
    - Extract folder b (termasuk isinya) dan 1327031822840.ini ke folder hasil peng-extract-an aplikasi multi yang akan ditambah connector.
    - Edit file MANIFEST.MF (di dalam folder META-INF)
    cari tulisan Num : 2 kemudian ganti menjadi Num: 3 , dan tambahkan tulisan seperti ini paling bawah.
    3: Connector,/i.png,b.Main,/1327031822840.ini

    - sampai sini, Aplikasi siap di Pack kembali. karena symbian punya App ZIP Manager, saya sarankan Anda menggunakan ini dengan kompresi Normal daripada Pack to zip menggunakan X-Plore.
    Rename .zip to .jar , 3in1 selesai.
    *U/ Ponsel java silahkan Menyesuaikan dengan Peralatan yang Ada asal fungsi nya Sama.
    - Aplikasi 3in1 siap Tempur...

  • Kasus 2: Pada Opera Mini 5 ke atas, jika sudah di Pack 2in1 dengan checkIP, pada proses peng-Extract-an untuk menambah connector, Folder a (berisi checkIP) tidak bisa di extract.


  • Ini terjadi karena terdapat file a . Dan tidak bisa kita membuat folder a di dalam folder yang sama dimana terdapat file a tsb.
    CheckIP bisa kita tambahkan manual seperti pada penambahan Connector tadi, ke folder b lagi.
    - Gunakan Check IP yang ini extract ke folder b kemudian edit MANIFEST.MF .
    Hanya mengganti :
    1: CheckIP,/i.png,a.CheckIP,/1332089571256.ini
    Menjadi :
    1: CheckIP,/i.png,b.CheckIP,/1332089571256.ini

    (mengganti a menjadi b yang mewakili nama folder tempat checkip berada)


    * UPDATE CONNECTOR
    Supaya tidak Ribet lagi, tanpa Cara Manual. Pakai Aplikasi Connector yang ini, Pasti Lancar saat Proses Merge pada MultiMidlet


    ---- Selesai ----
    * Tidak semua type ponsel bisa menggunakan hasil 3in1*

    Bonus na,
    3in1 Opera Mini 4.4 Alpha 60HUI
    download


    * pertanyaan atau kasus baru silahkan diskusikan pada komentar *

    Mugia Manfaat....
    Wassalam...

    Dukungan Panyumanget



    -Nu Burung Sapopoe-