00:37

Opera Mini 6.50.27359 s60v3 Unsign - Skin Rasta Mania

Heuaaaayyyzzzz... :s :s
Giliran ngaronda, aya kènèh nu nyileuk kitu?? Sugan wè euweuh sasaha.. :D badè nyimpen heula Opera Mini 6.5 (27359) kènging nyandak di Getjar, versi getjar saurna mah tapi duka naon Changelog na mah... :y

Langsung waè ah,, Opera Mini ieu di dangdanan ku Skin Rasta Mania, beuh... Inget keur ngora, resep pisan kana lagu-lagu abah Marley tèh.. Èta geningan salah sahiji lagu na tèh No Women No Cry, nu ayeuna mah di jieun lagu ku urang Sunda dina judul Ulah Ceurik :O
Katinggal warna-warni matak bèngras titinggalian.. :L

Bahasa Sunda, bisa diganti file locale-ri.rsc nya pakè bahasa lain kalau punya... ganti skin, bahasa dan set lain nya ada di Folder Clone Opera Mini di !:\system\apps\Borokokok

Pilihan pemasangan sesuaikan Operator yang dipakè: Indosat, Telkomsel, Three & XL .Untuk Gratisan Silahkan sesuai kan pengaturan Jalur akses nya... kalau mau server Original nya boleh Request aja.. :z (da asa na mah sadayana ogè tarara mayar :r jadi teu di lebetkeun nu Original server na mah)

Penampakan... :

Splash Screen
Opera Mini 6.5.27359 gratis

Halaman Awal
Opera Mini 6.5.27359 gratis

Tool Menu
Opera Mini 6.5.27359 gratis

History, setting .etc
Opera Mini 6.5.27359 gratis

Exit, # , *
Opera Mini 6.5.27359 gratis

Kirang langkung kitu tah sababaraha penampakan na mah.

Mangga , anu peryogi kanggo koleksi di candak waè Haratis...
Opera Mini 6.5 (27359) Rasta Mania
download here
* kalau link di atas error silahkan Download Di Sini :z

:s :s :s


95 komentar:

  1. sya suka kang. Di comot nya kang!

    BalasHapus
  2. alus pisan kang
    ijin nyandak opmin na

    BalasHapus
  3. sugan kalong sadayana ieu teh....can pareureum wayah kieu.... :d .. acan mendakan oupeng atanapi opmin skin boeng karno euy.... :d

    BalasHapus
  4. wah . .kawasna pelem ning k0s kuweh lapis. .
    Kang di c0bian ah. . .
    sakantenan k0leksi. . . .
    . . .

    BalasHapus
  5. @kang i_zoel mangga kang...

    @kang Andezz mangga...
    Mugia manfaat....

    BalasHapus
  6. @kang age84 hallah.. Rupa-rupa waè kang... Sugan skin kulit panon isukan mah, ngarah poek.. Gkgkgkgk... Ngaronda kang???

    @kang Jelema Liyer mangga di cobian heula, upami cocok di koleksi... Hehehe... :L

    BalasHapus
  7. @kang elang84 . .manteep. . .s0k sana0s di hp abdi layarna panjang'kaluhur. .skin na jdi acak2kan. . .
    Tpi mantabbb lah. . .kangge di ajak lu2mpatan pke sc sule mh. .
    Kang elang84 ? .turnuhun. . . .

    BalasHapus
  8. padahalmah ku uink tikamari geus di intip dina tangkal nteh lamun kaluar nubogana buru2 dibegal opmina rada galak enamah pan jadi buronanmah:Dhkhk:D tips kanggo baraya anu hoyong kecepatan donlodna wuss tapina hapunten da trikna tiasa dijalur umts wayahnawe anu eweuhan umts mah rada ngelay caetik:D lamun muka opmin usahakeun dijalur gsm heula tah lamun tos asup teras ek donlod file/lagu ganti jaringana ku umts alhmdulilah kecepatana minimal 100 kb malah abi tiasa 240 kb per secon opmin kang elang wuss pisan sadayana tos dicobian dijalur haratis geh.prikitiw ringkid heula ieu opmin bah marijana eh bah marley:D

    BalasHapus
  9. @akang Jelema Liyer hehehe.. Hapunten kanggo layar nangtung mah simkuring teu gaduh bahan praktek... Ngadamel nyalira wè nya... Hehehe...

    @kang Alie aloens waduh... Meni kabita eta nepi 100 oge,, ieu mah ngan 40 we ngagenjot... Heuh... Kamana atuh meuli Umts na nya?? :r

    BalasHapus
  10. huum kang asa inget eta trik teh sok dipake digame ocean age ngplood server ameh laukna loba:D dicobian weh di opmin bebelesatan hkhk donld file teh emm lain eta peuting ngarondaan ema na budak sugan:D xixixii piraku ronda nyonyoo epon:D

    BalasHapus
  11. karek nyaho lagu 'ulah ceurik' teh gning tarjamahan lagu abah marley,,

    BalasHapus
  12. @kang alie aloens hih, lamun ngaronda-an indung budak mah moal bisa nyoo hepon... Enya an ngaRanda, aeh.. Ngaronda...

    @kang Yusuf Laskar nya nu pasti sami lagu sedih eta teh kang... Ngan nu bah Marley mah sedih lantaran uing teu ngarti... :p

    BalasHapus
  13. ora tau adus haha

    BalasHapus
  14. Hadir kang, seperti biasa, koleksi screenshotnya aja kang.. :(

    BalasHapus
  15. Hadir kang, seperti biasa, koleksi screenshotnya aja kang.. :(

    BalasHapus
  16. Hadir kang, seperti biasa, koleksi screenshotnya aja kang.. :(

    BalasHapus
  17. dipulung kang..sugan cokcok di hp jadul ane

    BalasHapus
  18. Absen heula nya kang! :) mbi dicobian nganggo hp na urang lewat... :D Eta mah mun urangna mèré injeum... :r

    BalasHapus
  19. izin nyobian kang sareng nyungken di hapunten nyobian pasang....

    BalasHapus
  20. @ Anonim :y :r

    @kang Ilham Agung hehehe... Silahkan kang,, aduh ada juga yang koleksi skrinsut nya doank.. :r

    @kang Cuys wayah na nu natih mah ngadamel nyalira skin na :p

    BalasHapus
  21. @kang Eksak upami teu masihan nambut mah takol wè eta nu ngalieat na.. :r

    @kang taufikh mangga kang di hantem sajah...!!! :L

    BalasHapus
  22. di sedot nya kang, sae warna warni, Jd kabita. Hatur nuhun.. :)

    BalasHapus
  23. @aloens aya teu umts na di sukajaya..? Iraha balik, urg ngopi di pkm..!

    BalasHapus
  24. @kang ipoy shedogher di cobian mangga kang.. Amis tiis... :r

    BalasHapus
  25. leres kang, rasana amis tiis harieum. Mantap emg kang elang mah..
    :D

    BalasHapus
  26. wkakaka ulah ath skin kulit panon mah...:p muhun tah , trick gsm => umts ajib kango download..sapertos nyuruput kopi....srupuuuuttt akhhhh..... =))

    BalasHapus
  27. kang naha teu bisa si donlot ?

    BalasHapus
  28. mas elang, mohon bantuannya, gmn caranya pasang iklan bloggerbersatu.com
    Diblog kita ??
    dan apa kode scriptnya ??

    BalasHapus
  29. wilujeng wayah kieu :d
    kang pami ngedit file .exe nganggo naon nya?simkuring nyobian aplikasi zntxhan teh teu jauh sapertos ngedit file .rsc d mobihex, sapertos nga gentos nami tombol ungkul. teu terang nu mana file nu fungsi na kanggo koneksi.hehehe
    Punten rada talete teuing ah..mung hoyong diajar ieu teh..hehe

    BalasHapus
  30. @kang ipoy shedogher kumaha lumpatna didinya tarik teu??

    @kang Age84 lumayan nya... Rada harampang upami jalur di sabeulah mah (umts hungkul) mung ari sinyal lelet mah angger wè.. :(

    @Anonim.. Di cobi deui ah,, piraku batur tiasa.. :p

    BalasHapus
  31. @mas Aldy Cherbond udah di PM...

    @kang Ujang di zntxhan start teras pilih Unpack exe heula... Hasil Unpack na kanggo ngarobih server tiasa nganggo X-Plore pilari http://server bla..bla..bla.. Tah eta nu di robih...

    BalasHapus
  32. mas elang, mau nanya lagi ...
    Gmn caranya biar berita terpopulernya cuma judulnya doang kya mas elang ...??
    Klo punya saya ko ada teks dibawahnya,
    jawabnya diblog saya lagi
    Makasih

    BalasHapus
  33. sakalian laporan kang, di instal nganggo patch isat tp di buka nganggo tsel masih wus.. wuss.. Hebat bener, nambihan koleksi nu 2'in'1 deui. Tararengkyu kang elang.
    :)

    BalasHapus
  34. kang cobi sakali2 mah gentos iklana ku iklan pelangsing, sampo, atanapi sabun ke, ulah agen pulsa wae. Supaya rada seger mun wengi teh. Hahaha..
    :D

    BalasHapus
  35. bener geuning eta si iklan teh sing di klik babara kali ge ari di opmin nu sarua mah tetep di itung 1 pengunjung. Untuk kuring mah boga 4 opmin'na. Moal eleh..! Whahahaha..
    :D

    BalasHapus
  36. izin maok kang elang,,,


    Hadjuh jadi emut ka mbah surip ninggali
    Abah marley yeuh,,
    Hihihi

    BalasHapus
  37. @mas Aldy Cherbond ntar di PM..

    @kang Ipoy sababaraha lokasi & nasib tsel tiasa nganggo patch indosat (abdi mah teu kabagean :( ) atuh da nu nyadia iklan na ngan hiji.. Sip mun tiasa tambih deui wè opmin na.. Gkgkgkgk.. :r

    @kang Ponye waduh.. Aya nu maok bebeja heula.. Kumaha ieu teh?? Mangga kang,,, bari nyanyi bangun tidur gera..

    BalasHapus
  38. wilujeng ngopi bari ngudud kang..! Cobi abdi mesen skin opmin 6.5 nu 360x640 kanggo s60v5. Da opmina mah sami wae tiasa dianggo, cobi pang ngoprekkeun skin na supaya tampilan menu awalna lewih sae..!
    :)

    BalasHapus
  39. @kang ipoy shedogher beuh... Atuh kumaha nyobian na.. Hape na oge teu gaduh :(

    @kang TheRzone sipp..!! Hatur nuhun...

    BalasHapus
  40. juragan blangsak15 Desember 2011 11.17

    ajib ning kang elang opmina,
    Cocok sareng e63 mah eeuy,,
    Sawios abdi nyandak'a??
    Kang salam knal bae'a,

    BalasHapus
  41. @juragan blangsak atuh nya puguh pas, da simkuring mung gaduh na e63 :r Mangga kang... Mugia manfaat...

    BalasHapus
  42. juragan blangsak15 Desember 2011 12.25

    atos kang,,
    Abdi mah kang @elang84 keur milari haratisan pikeun xl,,
    Can gaduh kang??
    Alhamdulillah kang manfaat mah jadi sesuatu,,
    Heuheu

    BalasHapus
  43. kang kuring rek curhat dui. Ieu kuna0n tesel piraku jaringan edge teu daek k0nek.. T0l0ng kang

    BalasHapus
  44. waduh... Mantebb kang elang,, master... Lanjut kang elang atos seu'eur Opmin

    BalasHapus
  45. nambut heula be ka konter. Gkgkgk. :D
    Tp teu kedah dicobian lah kang, asal nutupan halaman awal be nu 360x640 ulah ngajeplak bodas teuing. Hehe..

    BalasHapus
  46. ambuing....katinggaleun. kang naha eror nya bade didonlod teh, ku opmin ku PC teh gagal wae...???

    BalasHapus
  47. salamkeun heula ka bidan2 anu bahenol ipoy:D ke mun rehat nguli balikna wkkwkwk:D

    BalasHapus
  48. kang master request opmin iwan fals kanggo java...di antos...mbah boiler

    BalasHapus
  49. kang riques opmin 5.1 s60v3 telkomsel donk,mksh sblumx

    BalasHapus
  50. @juragan blangsak kanggo hape naon? Pan tos araya XL oge ah dina opmin...

    @kang Adji392 cobi atuh jaringan na ulah dual, sabeulah heula gsm na pareuman... Atanapi gangguan kitu?? Hallaah teu ngalarti kana gangguan jaringan mah ah...

    BalasHapus
  51. @kang dhanjeung wuahahaha.. Ulah nyebut Master,, ngèwa ah.. :r di kumpulkeun kang lumayan ...

    @kang ipoy candak wè aplikasi skin editor na lah di Symbian Blog, pek gugulung kadinyah :r

    @Kang Cenom.. Antosan atuh urang Upload deui...

    BalasHapus
  52. @kang Alie mah moal ditanya ah.. Da nanya ka kang ipoy :r

    @Anonim Opmin Handler maksad na??? Insya Alloh kang.. Versi 65 nya??

    @kang Soen versi Java ya???

    BalasHapus
  53. kmh tah cara ngoprekna kang, kudu loba guguru keneh ka kang elang, can taram sok geus lieur. Hahaha.
    @kang aloen mah hayanganna doang, hayang disalamkeun be, tp mun aya jalmana mah kalah sok ngahephep bae. Pura2 teu butuh. Wkwkwk.

    BalasHapus
  54. @kang ipoy shedogher kantun extract png file skin-qvga-multi.rsc skin v5 na, teras edit gambar2 na.. Pack deui wèh...

    * Opera Mini 6.5 Handler Iwan Fals tos Meluncur di Halaman Facebook Cybersunda, mangga anu request& nu peryogi candak wè kadinya :p

    BalasHapus
  55. Kajeun teu ditanya kang elang ge lah nupenting dibere opmina:D xixii ngadeketan anu boga jarum suntik heula we tah si ipoy:D

    BalasHapus
  56. askum saudaraku...lama nech aku nggk muncul...
    Biasa.....ada kegiatan...
    Gimana nech...beta perhatikan saudaraku share opera mini symbian terus...
    Bikinin opera mini symbian pake fotoku dong..
    Pake foto profil yg di fbku ...
    Bisa nggk kira2...

    BalasHapus
  57. @kang ali aloens Bongan ari ka Uing meni teu di bere seungit2 na acan eta perawat.. Hiks :(

    @kang Bandi bandiyo apa kabar Boss??? Hape nya type apa (ukuran layar nya berapa?)

    BalasHapus
  58. didieu ah mentana meh tereh hahaha.....

    BalasHapus
  59. kang elang geuning skin editorna teu tiasa dibuka, emg kedah nganggo pyton nya. Waduh, kmh atuh. Mun aya waktos mah Cobi pang nge'pack keun atuh, ku kang elang mah pasti beres. :)
    (www.ngolo.com)
    Kin kirim we ka email atanapi fb "yopimerawijaya@yahoo.com"
    Pokoknamah nuhun pisan sateuacana..!

    BalasHapus
  60. punten kang elang mun beres mah kirimna ka fb wae mun email "yopimerawijaya@ymail.com" nu @yahoo.com mah teu tiasa dibuka, can dibayar tagihana sugan..!
    (PD' bakal dijieunkeun ku kang elang)
    :D

    BalasHapus
  61. kang @aloens hayang ka bidan nu mana sih? Nu jangkung leutik, nu denok, atawa nu geus boga anak 2 tea? Whahaha.
    :D

    BalasHapus
  62. Anu mana we ipoy anu penting oke tokcer hacan buntutan wkwkkwk wah poy upgrade sukses ke FW terbaru hp jadi ringan koneksina alus

    BalasHapus
  63. Kang elang pack keun make tiki sakalian kardus kosong tah ka si ipoy:D karunya beusi mewek sok kokosehan manehna mun geus mewek da di buruan imah:D nepi ka kalotor bajuna wkwkkw

    BalasHapus
  64. Ulah atuh ah kang elang isin ka emana budak ke eta parabot ancur:D wkwkwk

    BalasHapus
  65. geus gera kacai ...poe jumaah....kang aloen
    _*nyeblok ku cai solokan

    BalasHapus
  66. nu uing lah pang ipgrade keun....gkgkgkgk
    Nyaam sulastri jeng kampren ni kompak .....nolol saotik sinyalna....ampuuun

    BalasHapus
  67. @kang away87 mesen naon ieu teh??? Ujug menta.. Uing nto apal..!!!

    @Kang Ipoy ke di pangmilariankeun we.. Aduh da ri ngadamel mah taya hape na.. Bingung pan kana Tuur na ogè... Hiks.. Mun tukeuran jeung Bidan parawan mah rek maksakeun wè...

    @kang Alie cik atuh pangnyieunkeun tah kang ipoy...

    BalasHapus
  68. e63 saudaraku...tolong di bikinin yach..splashnya pake foto anakku kalau bisa hari ini...hehehwhe (maksa ni ye)...

    BalasHapus
  69. @kang bandibandiyo sipp...!!! Di tunggu aja. Soalnya saya hrs kerja dulu :)

    BalasHapus
  70. @kang elang pang milariankeun we, diantosan kirimana, supaya lewih getol muka opmin, ena ge diniatan rek ng'klik iklan(ngolo deui.com), tp poe ena mah teu katingali si iklan teh, kmn nyumputna, ke coba urg pilarian heula dikolong..!
    @aloen biasana poe jum'ah teh sok kumat deui kasurupan. Ngomngna sok ngalantur. Gkgkgk..

    BalasHapus
  71. kang elang menta proxy sareng setinggan handler opmin 6.5 three ?? walernya kang

    BalasHapus
  72. @kang ipoy shedogher kantun di upload, skin opmin65 v5 antosan di dieu

    @anonim Proxy three tos di simpen tadi di Dieu kanggo set kantun nganggo proxy server ku fb.snaptu.com atanapi wap.tri.co.id teras proxy type = HTTP , nu sanesna di kosongkeun...

    BalasHapus
  73. kalo buat gambar2 gitu pake aplikasi apa ya kang.. mksh

    BalasHapus
  74. @kang Agusductank tuh pasti lagi jalan2,, Gambar yang mana maksudnya kang?? Kalo Skin Opmin nya bikin pake app skin editor, kalo editing gambarnya pake iDesigner...

    BalasHapus
  75. hatur nuhun @kang elang tos di uploadkeun skin kanggo s60v5 na. Sing janten barokah..
    Amien..
    Tos dicobian, sae pisan tampilana, cocok kanggo screen 360x640. Mun aya nu ningali pasti kabitaeun. Hehehe..
    :)

    BalasHapus
  76. @kang ipoy shedogher untung uingah teuinggali ah... Jadi teu kabita... :p

    BalasHapus
  77. saudaraku....ada opera mini gretong buat android nggak??
    Iparku punya android..xperia
    Tolong kalau ada di buatin yach...!!!

    BalasHapus
  78. Kang elang nyungkeun OM 6.5
    Rasta anu jang java aya teu ?

    BalasHapus
  79. @kang Bandhi sampai saat ini saya belum punya boss... Android nya pun ga ada yang punya di sini.. :(

    @Anonim.. Aduh, kanggo java mah tacan aya kang...!!!

    BalasHapus
  80. @Elang84 mantap.. kalo java g punya apps yg gituan ada cuma screshoot..

    BalasHapus
  81. hadir untuk menyimak.........

    BalasHapus
  82. @kang Agusductank mudah2an kang Agus bisa mengembangkan dari app java juga...

    @kang Obinhut siap kang,, lanjutkan...!!!

    BalasHapus
  83. mksh kang opmi 5.1nya,top bngt.

    BalasHapus
  84. @kang soenjail di tanya versi Java/symbian ga nongol lagi, jadi coba2 aja bikin yang symbian(clone).. :r semoga bermanfaat..

    BalasHapus
  85. ah hoyong diajar bikin skin kang elang, ngangge aplikasi naon ari kang elang trik jituna nya?

    BalasHapus
  86. @kang Dhanjeung candak app na di spysymbian.blogspot.com

    BalasHapus
  87. Ucil: "ma!, ari di lastri teh reuneuh ku saha atuh, karunya maen tinggalkeun kitu.... Inok: "si lastri saha jang? Ucil: "itu ma,, ucing hideung itu tuh! Inok: "oh panyateh jelema! sssttt... tong ribut jang,,, Ucil: "enya ku saha?? Inok: "tuh, ku si itu..! (bari ngareret kanu maca)

    BalasHapus
  88. @kang away87 gkgkgkgk atuh komo anu nulis na, maca sababaraha kali nya ?? :r

    BalasHapus
  89. mantang kang. . . ! Kang master nyuhung'n ijin,blog akang bd d follow sareng d smpen d blog abdi, ,wi0z nya kang master?

    BalasHapus
  90. @kang Cherbond sipp...!!!!

    @andreas mangga kang...!!! Haturnuhun...

    BalasHapus
  91. ayu ting ting skin...saudaraku...

    BalasHapus
  92. @bang bandibandiyo Permintaan lagi numpuk bang, makanya saya kasih tutor nya buat bikin sendiri aja.. Ntar Ayu ting2 nya belum ada gambar baru... :z

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-