14:23

Daftar Eusi Blog



9 komentar:

  1. Kang,upami teu repot cing abdi nyuhunkeun bantosan cara cara ngadamel daftar isi sapertos nu akang ieu. Upami tiasa diposting atanapi kintun wae ka imel abdi di ylaskar@ymail.com , hatur nuhun sateuacana upami kersa

    BalasHapus
  2. @kang yusup laskar siap kang... Kin di kintun keun...

    BalasHapus
  3. @Elang84 : muhun diantos pisan kang ku saya,,

    BalasHapus
  4. @kang Yusup Laskar tos di kintun wengi oge... Aya teu??

    BalasHapus
  5. @Elang84 : imel tos dugi tos di donlot, ki sy di ekstrak jd file txt, tp pas dibuka file txt na, teu aya kodena kang, allias kosong,,,

    BalasHapus
  6. @kang Yusup Laskar eh, naha nya... Kin ka inbuk fesbuk keun nya...!!

    BalasHapus
  7. kang upami salse abdi nyuhun trik nambihan bahasa sunda di nokia 3230 sae pisan blogna hatur nuhun kang punten pisan

    BalasHapus
  8. @kang Andra wijaya waduh, kedah aya hape na kang.. Upami symbian mah kantun ngedit file .rxxx di z:\resource

    BalasHapus
  9. hatur nuhun kang

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-