18:35

Opera Mini Next versi 7.0.29482 - Telkomskype Coexist Unsign

Wilujeng wayah kieu, Baraya...

Hapunten kanggo Baraya nu nyuhunkeun itu atanapi ieu :y , ayeuna - ayeuna mah teu tiasa kacumponan. Kumargi aya sababaraha Hal anu nambih kasibukan Simkuring.. Nyuhunkeun pidu'a na Mudah-mudahan atuh sing Lancar dina sagala urusan.

Alhamdulillah, Tampilan Blog tos Mèncrang nganggo Template anyar ti Kang Bagas96 nu saleresna teu acan Resmi kaluar, da saurna masih tahap Penyempurnaan. Kanggo nu kabita ku Template na, Antos waè di Blog na Kang Bagas.

Lami teu ngoprek hapè :o asa ararateul jempol...
Nembè nyobian deui kutrak-ketrèk, Mugia bahan katampi ieu aya Opera Mini Next (versi 7.0.29482) coexist kanggo symbian nu parantos di Hack (Unsign).
Nganggo Skin nu nembè digarap kanggo layar 320x240 nu ngagaduhan tema Cars :k
Server na nganggo m.skype.com nu masih tiasa diAjak gratisan nganggo Telkomsel (sapertos biasa, Ping Pong heula kanggo milari IPC nu pas).
Jalur akses masih nu kamari, sapertos proxy 195.189.142.132 , 141.0.8.95 dll. Atanapi tiasa nganggo Proxy anti Block 118.98.233.20 (upami nuju lancar). :p

Opera next skin cars 320x240


Opera ieu di bèrè ngaran Cepot Mini :D :r
Karep deuh.. :r
Nyanggakeun ah,,,

Opera Mini Next (versi 7.0.29482) telkomskype
download
:o
4 Shared


Mugia Manfaat....


73 komentar:

  1. permaxxxxxx,,,
    wilujeng wayahkieu kang,, templatena rasa baru deui yeuh,, aya rasa merah2n gituh,,

    BalasHapus
    Balasan
    1. Template Kang Bagas nu anyar, masih tahap Penyempurnaan...!!!

      Hapus
  2. waah kang kamana wae nyobian ah:D

    BalasHapus
    Balasan
    1. Mangga kang,,
      Nuju pabeulit kang... Kumaha kabar na?

      Hapus
  3. bingung kang mau koment.. requis yg v4 lg dong..hehe

    BalasHapus
    Balasan
    1. Versi 4 yang kaya gimana lagi kang? Emang udah ada yang baru gitu?

      Thank's informasi nya kang... Sekarang kaya nya udah Pas..

      Hapus
    2. sdh mantap N pas kang..opmin yg lebih ngacir kang.. punyaKu sdh mulai lelet nih..hehe

      Hapus
  4. sule emang mantap kang, disaat yg lain sekarat sule tetep ngebut

    BalasHapus
    Balasan
    1. iya kang...
      Kang, trik buat Tere gimana? Udah banyak yang Demo nih, biasanya saya lempar ke Sarang Semut. Apa ada yg baru?

      Hapus
  5. ngring nyobian ah kang..

    BalasHapus
    Balasan
    1. Trik ieu masih keneh work teu kang?

      Hapus
    2. alhamdulillah masih jalan, nuju di anggo ieu ge...

      Hapus
  6. kang hyong nu three ane mah,mnawi aya mh pang share kn kang..
    hturnhun kang.

    BalasHapus
    Balasan
    1. insyaAlloh, upami aya tur tos ka uji sacara klinis mah pasti di bagikeun..

      Hapus
  7. dicobiah heula nya kang..!
    ngan tiasa ngado'akeun ka kang elang, smg lancar sgl urusana. Amien..!

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga kang, hatur nuhun pidu'a na...

      Hapus
  8. iyeu ning tos pas kang di ilik ku layar 240x320 templatena

    BalasHapus
    Balasan
    1. Nyeta kang, abdi bingung da teu aya hape resolusi layar alit...

      Hapus
  9. nyimak ah kang, kang hoyong nu tere na atuh? S60v5

    BalasHapus
    Balasan
    1. tiasa ieu ge kanggo v5 mah, mung kanggo tere mah abdi teu acan gaduh,, teu nganggo kang...

      Hapus
  10. SET HP, anu d ubahna naon wae kang?

    Mun opmin na mah, teu kudu d seting kan?

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun, mung set hape na nganggo :
      APN : telkomsel , indosatm2 , 3data , internet dll
      Proxy : 141.0.9.0 dll
      Port : 80
      Tos we kitu ge cekap...

      Hapus
    2. tetep teu konek kang, kunaon nya?

      Hapus
    3. IPC na kedah kenging 182.1.xxx.xxx dsb...
      ip kedah pas, tiasa nganggo aplikasi pocket ping atw ip finder kanggo check ip na..

      Hapus
    4. pantes ae teu konek
      lieur kuring mah kang, ari kuring hayang nu istant weh
      aya teu kang?

      Hapus
    5. nu instan mah paling nganggo kartu Facebook tsel..
      Opmin na benten deui..

      Hapus
  11. kang , caranya bkin template blogger untuk selular gimana ya ?

    BalasHapus
  12. kang,, yg Proxy anti Block 118.98.233.20,, port sma APNx ap kang???

    BalasHapus
    Balasan
    1. Proxy tsb emang sering ga konek. mending pake proxy opmin aja, APN : telkomsel, internet, indosatm2 dll
      Proxy : 141.0.9.0 , 141.0.10.0 , 195.189.142.132 dll...
      Port : 80

      Hapus
  13. Ngiring hadir wengi kang ah,, wios telat oge nya..!! Izin nyobian si Cepotna nya kang lah..!! :D :D

    BalasHapus
  14. kang bade naros yeuh,,
    upami ablikasi Gravity nu kangge twitteran ( http://t.co/QAQQKEsf ) tiasa di crack kangge N70 te?? upami tiasa pang damelkeun pelissss :(

    BalasHapus
    Balasan
    1. Aduh, hapunten kanggo Grafity simkuring teu acan ngaguar...

      Hapus
  15. aq baru reg d blog,ad yg mw ngbingbing gk nh,he..punten ksadayana

    BalasHapus
    Balasan
    1. Upami kanggo urusan Blogger, mangga baca2 di www.bagas96.blogspot.com atanapi ka www.ylaskar.blogspot.com

      Hapus
  16. mantep kang operamini na..
    Tapi nu urang mah java kang.. Hehe

    oya kang.. Minta bimbngannya ah ngeblog di blogspot hehe

    BalasHapus
    Balasan
    1. masalah Blog, silahkan ke www.bagas96.blogspot.com atau ke www.ylaskar.blogspot.com

      Hapus
  17. mantap kang....
    Tp sayang stlh ane gnti font opnextnya g mau konek lg(bhkn smw opnext di hp ane)
    kalau pke font setandar sih narmal2 aja
    mohon bantuanya kang....

    BalasHapus
    Balasan
    1. coba hapus file keychan.ini, & folder font nya di !:/system/apps/operamini

      Hapus
  18. kang hoyong uc web handler 8.2 640x340 gaduh teu kang?

    BalasHapus
  19. akang tolong bantu abdi. Hp e63 abdi ka unlok koncina hilap deui. Di hard reset 3 jari kekeh teu tiasa. Masih ngasup keun kode keneh. Tiasa ngabantuan teu? 089657748206 eta no abdi kang. Hatur nuhun

    BalasHapus
    Balasan
    1. UC sementara teu acan nganggo kang,
      Kanggo Kode hape cobi Kadieu

      Hapus
  20. kang nyuhunkeun kanggo sony tp nu xl hee

    BalasHapus
    Balasan
    1. aduh, kanggo XL mah abdi kosong, kang..

      Hapus
  21. telkomsel bug m.skype.com ngadat ni, g bsa connect, kira2 ada jalan keluarny g ni??.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sabar boss... Belum ada bocoran lagi..

      Hapus
  22. askum dulur keur telkomsel 3in1 java ngadat mohon solusinya hatur nuhun...

    BalasHapus
  23. askum dulur keur telkomsel 3in1 java ngadat mohon solusinya hatur nuhun...

    BalasHapus
  24. askum dulur keur telkomsel 3in1 java ngadat mohon solusinya hatur nuhun...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sabar boss... Simkuring ge pake kartu FB heula sementara...

      Hapus
  25. Waduch kang, trik anu java nu ka pungkur siga tos maot.....

    Sim kuring teu tiasa konek wae kang tos knging IP cocok g....

    Hatur nuhun, diantos ah solusi na.....

    BalasHapus
  26. pada nyari pengganti skupy?? :D maen z ke tempat ane, ada tuh.. Pengganti nya. Barangkali trik nya bisa dipake kang elang buat bikin opmin2 modifan yang baru stelah skupy co.id.. Biar para gretonger tetep bisa bernapas

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip... Kartu FB emang solusi lain kang saat ini...

      Hapus
  27. hadir gan, met pagi....

    Ga nyangka msh idup...

    Hp java minyak aja... Met pagi n sukses slalu...

    BalasHapus
    Balasan
    1. udah co.id boss... Semoga cepat dapet yang baru..
      thank's kunjungan nya... Sukses kembali buat akang...!!

      Hapus
  28. punten kang ieu updatean nu anyar sanes..???alna telkamvred dinten salasa tos ko'id punten kang nyuhun ken info na..

    BalasHapus
    Balasan
    1. tos co.id oge ieu mah...
      Teu acan mendakan nu enggal..
      Masih nganggo Kartu FB heula kang...

      Hapus
  29. Asslm'alaikum."weyah kieu abi nu pamula bde ngrigan ngablog..
    Upami kngo hp javatmidlet kumaha crana..kanggo nokia2730c.

    BalasHapus
    Balasan
    1. ws...
      Trik kanggo java sami wae, mung benten aplikasi sareng pangaturan na.. Biasa na abdi nyimpen oge kanggo java di Halaman FB

      Hapus
  30. mas elank request path gratisan telkomsel opmin executioner yg work saat ini. Habisnya trik sebelumnya udah coid

    BalasHapus
    Balasan
    1. sementara trik kali ini pake set Ori aja buat Opmin.. Dg jalur & ketentuan di Post terbaru...

      Hapus
  31. kang ai cara ngadownload ngangge kartu telkampret kumaha nyak??
    ieu mah teu tiasa ngadownload ae -,-

    BalasHapus
  32. Kang tiasa rèquèst teu ieu tèh ?
    Pami tiasa, puntenlah pangadamelkeun Oupeng v6.7 b.sunda CoExist anu nganggè server 0.fb.me kanggè symbian v3 nu layarna 240x320. Skin na mah wios nu heubeul oge.
    Nuhun pisan sateu acana.

    Nu nyerat: Deadman

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-