20:36

Koleksi Splash Screen & Skin Opera Mini Symbian


Nuju resep ngoprèk di Opera Mini 6.1 , :L keur mah Gratisan katambah deui nyèrèpèt, komo deui saupami Opera Turbo na di Aktifkeun mah :z . Teras gentos-gentos Splash screen atanapi Tampilan Skin na nu nambih kabetah wèh.. :L
Tah ayeuna Simkuring badè ngabagi Splash Screen sareng sababaraha Tampilan Skin kanggo Opera Mini 6.1 symbian, badè s60v2 atanapi s60v3 ogè sami waè lah..
Ngawitan simkuring badè ka Splash Screen heula, nyaèta gambar nu muncul waktos ngawitan Opera Mini di buka. File na aya di C atanapi E:\System\apps\OperaMini\Splash.dat . Tah file Splash.dat ieu nu badè di gentos tèh sangkan gambar na ogè gentos :o tiasa kanggo OperaMini 5, 6, atanapi 6.1 asal symbian (.sis).
Nyanggakeun ieu kanggo layar 240x320 :k sababaraha conto na sapertos kieu :
splash.dat opera mini
download

Upami ieu kanggo Splash Opera Mini 320x240 :p
splash opera mini 6.1
splash opera mini 6.1
download
Nambihan deui kanggo Tampilan atanapi Skin Opera Mini 6.1 na, Kènging nyandakan di Kang Ahariadi, sababaraha penampakan na :
skin operamini 6.1
download

Nyanggakeun ah,, mugia bahan katampi... ;)


7 komentar:

  1. tos hilap ka browser nu sanes yeuh kang gara2 aya opmin61 komo bari enable turbo sareng program rule jbtaskman, memori clean na di centang... Meni sakiceup muka site teh.....tos hilap ka browser nu sanes yeuh kang gara2 aya opmin61 komo bari enable turbo sareng program rule jbtaskman, memori clean na di centang... Meni sakiceup muka site teh.....

    BalasHapus
  2. helow mamang bos,mantab lah pokona :salaman:

    BalasHapus
  3. @aslina kang cenom... Nyobian dibalapkeun sareng nu java mah lumayan tebih lumpatna.. :)

    @kang sinyobain hatur nuhun.. Sip mantap,,, :D

    BalasHapus
  4. Udh saya comot semua kang, :D sekarang lagi make yg anu :D

    BalasHapus
  5. @pastinya nih kang SeMut juga pake si wow... :D

    BalasHapus
  6. aduh punten akang...
    Naha ya skin sareng splas na teu tiasa di donlot...
    Naha ya...
    Erooorrrr terusss

    BalasHapus
  7. @kang Ehe Eong muhun kang tempat panyimpenan na error wae (plunder), ieu mah skin opmin 6.1 kang, kanggo Opmin 6.5 aya Di Dieu....

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-