00:22

Nyobian deui Cocoretan (kumpulan Patch & Opmin Telkomskype)

Bismillahirrohmaanirrohiim....
Wah,, tos lami teu cocorètan di Blog :o ma'lum nuju kaserang Ngedul. Kumaha kabarna Baraya? Mugia aya dina kabagjaan...
Hapunten Simkuring ngalelep di Blog, telat ngawaler Komentar, jarang kukurilingan ka Blog Baraya.. Kumargi nuju anteng di Facebook heula.. :p

Kamana waè atuh ? nungguan trik anyar keur Tsel co.id..!!! Kitu salah sahiji Gorowok Baraya Cybersunda :z , ari di waler ku kuring Har... Apan waktos tsel co.id ge tos di informasikeun Nganggo Patch sareng opmin nu anyar, da harita (Jum'at 14-01-2012) ogè tos langsung meluncur diHalaman Facebook na Cybersunda, saha nu kamana waè?? :r
Sakantenan waè urang Guar deui lah didieu, bilih aya baraya nu kalangsu di FB mah...
Tsel ayeuna nganggo m.skype.com, nu katelah sesah pisan hoyong nyambung, tapi kanggo S60v3 mah tos aya jalan nu ngagampilkeun nyambung. Di antawisna nganggo IP Finder, nu kantos oge diGuar di FB,,, saupami teu acan mangga Ambil Ip Finder beserta pembahasan nya di Sini.
Adapun Patch (Update aplikasi) Telkomskype untuk beberapa OpMin/Oupeng Cybersunda diantaranya:
- Patch Gareng Browser 6.5
- Patch Om-Batmin 6.5
- Patch Oupeng Browser 6.2 Iphone style
* Untuk Aplikasi Dasar silahkan Cari di M-Blog mBlogan sesuai nama Patch nya.

Kalau bingung dengan Patch, ada Opera Mini 6.1 yang udah tinggal pake . Download di mari :p

Telkomskype dengan Opera Mini 6.5 S60v2.
Silahkan Ke Sini ...!!
IP Finder s60v2 Ambil di Sini

Telkomskype utk Hape Java
Wew... Karunya nu hape na Java, susah bulak-balik muka Aplikasi :p

Tenang Baraya...!!! Cobian heula Opera Mini 4.2 multy dilengkapi Connector + Ip Check . Mangga Ka dieu heula...
Utk File Prov, simkuring ngabekelan ieu.. File Prov Telkomsel + Aplikasi utk membuat File Prov Offline

Ga Puas dengan Opmin 4.2 ?
Coba Telkomskype di OpMin 6.5 ... 3 dalam Satu Aplikasi seperti 4.2 di atas.
- IP check
- Connector
- Opera Mini 6.5 Skype (bukan Handler)
Cara main :
* Pastikan Pengaturan Konfigurasi menggunakan set dari File Prov yang disediakan di atas.
* Pasang & Buka Opera65 (download nya di Bawah aja)
* Penampakan 1
opera 65

Setelah Opmin 65 terbuka,
1: klik/buka Connector. Klik Pilihan>Connect tunggu status sampai tersambung (Parantos Nyambung),
opera 65

2: Klik Pilihan>Program List . Klik/Buka CheckIP Pastikan angka/IP anda adalah 182.1.xxx.xxx atau 182.5.xxx.xxx atau 182.9.xxx.xxx jika belum mendapat IP tersebut, tutup CheckIP dan kembali ke Connector. Kemudian Disconnect. Ulangi seperti langkah 1: . Sampai mendapat IP yang pas.
opera 65

3: Setelah dapat IP seperti di atas. Silahkan tutup ChechIP dan Buka Opera ...!!!!
opera 65

Kalau udah bisa dimengerti.. Silahkan Ambil Opera 6.5 3in1 nya...
download



*semoga bermanfaat*
:s


112 komentar:

  1. hehey kacida karunya nyak nu java mah seseuut pisan milu belasunkawa weh:D xixii

    BalasHapus
  2. @kang ali aloens teu kitu ah... Sami waè upami nganggo opmin di luhur mah... :z

    BalasHapus
  3. ha...ha,,,, lengkap pisan :D

    BalasHapus
  4. Yes yes yes, ada buat hapeku,,tengkyu kang, tiap mau browsing msuk ip connector y kang?

    BalasHapus
  5. Kumaha ini kang, hapeku gk kuat kang, tiap buka conectornya jdi aplikasi salah kang.. :(

    BalasHapus
  6. tos di like fbna, kang! eta we heula... :r
    ari kamana si akang ieu? cuti boboran ya?

    BalasHapus
  7. ahirna kenging oge opmin nu support hp cinong hatur nuhun kang lancar hehehe

    BalasHapus
  8. mangga kang ku abdi dicobian heula. tp full modif teu kang sapertos opmin symbian??

    BalasHapus
  9. aduh,, lieurrrr uing euy,,,

    *bari kerung*

    BalasHapus
  10. Wah.. Q terkesan kang dgn opmin "4.2+ipchaker+conector" tp syangnya g multi windows, bleh request kn kang? Buatken zg spt it dunk, tp opmin 4.2 di ganti 4.4 hui 202 zg multi windows.. Kbari di facebook.com/gbicenter atau email gbicenter@yahoo.com z kang... Sukses slalu

    BalasHapus
  11. Wah.. Q terkesan kang dgn opmin "4.2+ipchaker+conector" tp syangnya g multi windows, bleh request kn kang? Buatken zg spt it dunk, tp opmin 4.2 di ganti 4.4 hui 202 zg multi windows.. Kbari di facebook.com/gbicenter atau email gbicenter@yahoo.com z kang... Sukses slalu

    BalasHapus
  12. Wah.. Q terkesan kang dgn opmin "4.2+ipchaker+conector" tp syangnya g multi windows, bleh request kn kang? Buatken zg spt it dunk, tp opmin 4.2 di ganti 4.4 hui 202 zg multi windows.. Kbari di facebook.com/gbicenter atau email gbicenter@yahoo.com z kang... Sukses slalu

    BalasHapus
  13. mantap kang, lengkap pisan aplikashna. Pasti lieur sorangan mun teu aya kang elang mah. Hatur nuhun..!
    :)

    BalasHapus
  14. .Wah.. Q terkesan kang dgn opmin "4.2+ipchaker+conector" tp syangnya g multi windows, bleh request kn kang? Buatken zg spt it dunk, tp opmin 4.2 di ganti 4.4 hui 202 zg multi windows.. Kbari di facebook.com/gbicenter atau email gbicenter@yahoo.com z kang... Sukses slalu

    BalasHapus
  15. .Wah.. Q terkesan kang dgn opmin "4.2+ipchaker+conector" tp syangnya g multi windows, bleh request kn kang? Buatken zg spt it dunk, tp opmin 4.2 di ganti 4.4 hui 202 zg multi windows.. Kbari di facebook.com/gbicenter atau email gbicenter@yahoo.com z kang... Sukses slalu

    BalasHapus
  16. kang samsung mah check ip na teu k bka kunaon nya?

    BalasHapus
  17. hade kang euy. .insyALLAH manfaat pisan postinganana. . ! Muga tina ka ikhlasana kang Elang. .Allah nganugrahkeun atanapi nambih deui kani'matan kanggo kang elang. .he

    BalasHapus
  18. @kang Cenom.. Posting Ngodoan,, gening di gunduk2 mah kalakah nambru.. :r

    @kang Ilham Agung coba yang 65 aja kang...!!

    BalasHapus
  19. @kang Eksak haturnuhun kang,, komo deui upami tiasa berbagi di FB na..

    @gpenkste4 sip... Mudah2an cucok.. :L

    BalasHapus
  20. @kang Dewa... Java mah teu modif-modif an ah... Ruwet.. :p

    @kang Yusup Laskar kuring ge Lieur ari ngabugbrug teuing mah gening.. :r

    BalasHapus
  21. @kang waone1981 naha Nyimak doank kang??

    @LIST GUDANG BOKEP INDO lagi Nyari Opmod nya Om... Di tunggu aja... Thank's..

    BalasHapus
  22. @kang ipoy shedogher keun wè kang cekap abdi nu lieur mah... Hiks... :( damang kang??

    @kang gpenkste4 teu support siga na mah... Cobi teras refresh kang..!!

    BalasHapus
  23. @kang fahdi , Insya Alloh ikhlas upami di anggo anu manfaat mah... Amiin... Hatur nuhun kang..!!

    BalasHapus
  24. @elang84 Ahirnya 320 hidup lg,, tengkiyu kang 4.2 mantap pisan meskipun hrs sabar nunggu connetor cekc IP dulu hehe.. sukses kang

    BalasHapus
  25. request atuh kang,ip finder kanggo java??

    BalasHapus
  26. Alhamdulillah, hatur nuhun lur... ukur tiasa ngiring bangga ku blog cyber sunda...

    BalasHapus
  27. katinggaleun..wah mantapkang..naha tara nungol didasbor simkuringteh..ah g seru jadi..blog guru tenampil didasbor teh..

    [cerik]

    BalasHapus
  28. salam kenal kang..duh kaleresan pisan kang elang abdi teh tos lieur muter2 milari opmin telkampret ..eh ternyata sadayana ngumpul di blog kang elang..punten nya kang bade di suhunken sadyana opmin teh kangge di share di blog abdi nu sepi..nyuhunken ijinna kang "hatur nuhun pisan"

    BalasHapus
  29. @kang agusductank sipp... Silahkan dicoba dengan penuh kesabaran :r

    @kang Dhanjeung Kumaha damang kang?? :)

    BalasHapus
  30. @ Anonim bentuk ip Finder java ya kaya di atas kang..!!

    @Kang Cuys , heueheu,,, hapunten jarang ka Blog kang.. Nuju ngedul di blog...!! :L

    BalasHapus
  31. @kang Yanzrimba Mangga kang di bagikeun deui, meungpeung masih tiasa haratisan.. Kabujeng pareum.. Hehehe.. Salam kenal oge kang..!!!

    BalasHapus
  32. hatur nuhun pisan kang ka angge pisan..... Hanjakal simkirung mah :D kedah bolak balik ganti python.. Lagu rek ngadamel apps chat ganti deui phytona:D teu suport pythona kang ,solusina kumaha kang kedah ngangge phyton numana meh suport sadaya..... Izin copas kang kenging teu???:)

    BalasHapus
  33. hapunteun kang nembe ngalongok. . .

    BalasHapus
  34. @kang evansz apps chat naon di nu nganggo python? Abdi nganggo defeneration kang...!!

    @kang ivan kamana hungkul atuh?? Hehehe... Sami kitu nuju ngedul ka -Blog sapertos kuring?

    BalasHapus
  35. asa tos heubeul karek ngalongokan deui.....bade reQuest patch openg 6.2 sulastri ah

    BalasHapus
  36. kang abi ngangge nokia c-3, naha nya konektor na malah janten aplikasi error wae di buka teh....????

    Teu support atawa ku naon nya...????
    Nyhunkeun solusi na kang....
    Hatur nuhun sateacana....

    BalasHapus
  37. ente ngopas dari blog ane ya gan?cantumkan nama donk,dasar tukang copas!! spysymbian.blogspot.com/

    BalasHapus
  38. @kang away87 upami kanggo tri, anggo we patch anu kanggo indosat,, (anu heubeul)..!!

    @Anonim di antos Update na.. Kanggo Nokia emang error anu eta mah..!!! Hapunten..

    BalasHapus
  39. @Anonim (Kang Ahariadi) sorry boss, post saya yang mana ? Perasaan kalo ambil app/artikel sama saya cantumkan link sumber nya, apalagi ke Symbian Blog... Mohon koreksi nya, biar saya perbaiki... Thank's..

    BalasHapus
  40. permisi mau tnya,, apakah Kang Elang pernah buat Skin Detective Conan Oupeng 6.2??

    BalasHapus
  41. ooh dina pacth anu kapungkur keneh kang???

    BalasHapus
  42. Kang, jgn pake .jar dunk, opmin g bisa download.. Tlg pke .zip ea kang..

    BalasHapus
  43. och kanggo nokia mach masih error....

    Di antos pisan atuh ah kanggo nokia na....

    Hatur nuhun....

    BalasHapus
  44. Asskum... Izin sdt opminx... Ttp sabar kang... Thx

    BalasHapus
  45. Keren hui
    www.rifz.net

    BalasHapus
  46. @kang tomycr7 kaya nya utk 6.2 saya belum bikin kang.. Baru di 6.5 aja..

    @kang Away muhun kang, tri nganggo 0.facebook.com deui.. :)

    BalasHapus
  47. @Anonim kalo mau yang zip, tinggal copas aja link download waktu opmin ngajal keluar&menuji web, paste di www.docspal.com

    @Anonim yang baru untuk nokia java silahkan Ambil disini

    BalasHapus
  48. @kang PUTRA BANJAR hatur nuhun kang.. (koment di luhur mah sanes asli, eta mah sang Pecundang nuju di ajar nulis :) , ulah di anggap kang Ahariadi)

    @Anonim Thank you.... :L

    BalasHapus
  49. Kang abi bade naroz...?
    Knaha ny hp abi nokia c3 ngangge opmin 65 skype nu d luhur pas lebet koneksi na malah error alias aplikasi salah....
    Di antoz jwabana ny kang.
    Sateacana atur nuhun.

    BalasHapus
  50. @Anonim Nganggo Opmin 65 na anu tos di Update di Halaman Ieu, kanggo Nokia c3 insya Alloh lancar...

    BalasHapus
  51. Hatur nuhun kang.. 4.2 berhasil di amankan..

    Mga sukses slalu kang..

    BalasHapus
  52. nuhun kang opmin 65skype na,nokia c3 abi tiasa jln....?
    v knha nya kang mun toz lbet kna browser na 5 mnit ka pyuna th nongol teks "java.lang.outofmemoryerror"
    tras pas abi close teks eta nha layar opmin na jd ngblank........
    duuuuh jd ngarepkn akang elang...
    mohon jwaban ti akang elang.....
    mmpung msih hratizan.

    BalasHapus
  53. Slmknl n Alhamdulillah,
    Jalan kang tapi hrs cr ip sing pas.,,
    & D gk kang oupeng langsung pancl edisi skype..;-)

    BalasHapus
  54. Asskum Kang Elang... Opmin 4 & 6, konectorx gak berfungsi... Keterangan APLIKASI SALAH... Tes on Nokia java 5130 XM tp kalo konector yg ada sm kang syarif (martapura.mywapblog.com) bs berfungsi tp gak 1 paket dgn opminx... Kalo blh cb kang ambil tu konectorx trs di paketin dgn opminx kang Elang... Siapa tw aja bisa... Thx

    BalasHapus
  55. @Anonim muhun eta mah kakirangan RAM hape na, kumargi 6.5 mah ageung pisan nyandak ram na,, cobian nganggo 4.2 3in1 anu di kintun di Halaman Facebook Cybersunda dinten saptu kamari...

    @ Cyber7 muhun kedah kitu we nasib ayeuna mah.. Kanggo salian ti skype mah tacan mendakan kang... Mugia enggal kapendak nya... Mangga di bantos ah...!! :z

    BalasHapus
  56. @kang PUTRA BANJAR Cobi nganggo anu tos di Post di Halaman Facebook Cybersunda tos di dangdosan kalayan test di nokia Java. Benten deui sareng nu di blog ieu mah...!!!

    BalasHapus
  57. Kang cyber sunda mohon riques opmod2.1beta15+conektor+cek ip langsung di bungkus kang..hp java kang,susah banget m.skype.com di ajak kompromi..aku suka nya opmod,kalau gak ada opmod beta15 sembarang aja kang..mohon banget kang dan ini almat fb ku www.facebook.com/arulpa makasih banyak kang,ditunggu.

    BalasHapus
  58. kang upami tiasa abdi hoy0ng opmin6.5 symbian fullmod wios anu atos ge..tp abdi mah h0y0ng opmin6.5 nu t0s dibongkr ku akang nya istilah na mah hy0ng file mntah na..
    ngn ku akang t0ng waka di hijikeun kna formt sis ku lntaran abdi mh hyong file bongkaran nana..jdi upmi tiasa mah pang bungkuskeun we kna file zip..

    punten tos ngarepotkeun..

    BalasHapus
  59. Kang upami tiasa abdi req Op 4,2+ip conector kanggè java.. nu zip ny kang,OP 5 nu ieu sering èrror di hp abdi..
    sateuacana hatur nuhun..

    BalasHapus
  60. hatur nuhun kang anu kanggo nokia java na parantos katampi. Lancarrrr....

    Sukses terus ah kanggo kang elang...

    BalasHapus
  61. om, opminsis/opengsis yang handler itu gk bisa ya di install di Drive E

    BalasHapus
  62. kang punten yeuh!simkuring ngaggo hp cina! ari setting di hp kanggo hp java! apn/proxy/port/ kmha?sabarah?

    BalasHapus
  63. hatur nuhun kang anu kanggo nokia c3 na mantap.....

    BalasHapus
  64. @Anonim upmi hoyong opmin nu kenging ngabongkar,., naha sanes ngabongkar nyalira atuh nganggo Sis editor atw smart sis ??

    @ Anonim opmin 4.2 tos meluncur apanan kang,, cobi ka Halaman Facebook Cybersunda

    @ Anonim oke,, mudah2an manfaat..

    @ Anonim Handler symbian berbasis python, saya belum nemu yang terpasang di E, di edit juga malah error..

    BalasHapus
  65. @kang tasbe sami wae sareng Symbian (manual) proxy masih 195.189.142.132 port 80 eta di set dina Profile internet. APN indosat3g, telkomsel, internet eta di setting dina akun data

    BalasHapus
  66. @Glendem™ thank's kunjungannya...

    @ kang d.vaat sip... mugia manfaat...

    @ kang Ibenk Cutter mangga kang... :)

    BalasHapus
  67. Kang q mau tanya maaf y klo Oot,hp q 3110c java,knapa y klo dwld file diatas 1mb pke Op ko gk bsa ga2l trs..pdahal udh dismpn di dir E.tpi klo pke BH ko bsa..
    Mohon pencerahannya...

    BalasHapus
  68. nyeta kang hp abdina kirang ngdukung ieu th.. :) mtak abdi hy0ng file b0ngkaranana ge..

    ny upmi hpna ngdukung mh abdi ge m0al nyungkn bnt0sanana t'akang panginten.. :)


    hpunten we sateuacna t0z ngrepotkeun k akang..

    BalasHapus
  69. @kang Arya biasanya karena RAM nya habis..

    @ Anonim.. mangga atuh Download nu Ieu :z

    @ Anonim.. mangga... :r

    BalasHapus
  70. alhmdllh kang ka angg0.. :p

    ahirna abdi tiasa oge ngngg0 opera m0dif.. hehe

    nhun pisan kang..

    sukses slalu pkona mh

    BalasHapus
  71. alhmdh kang lancar ngange nu opmim 4.2! he he! kang nu modif/ui manawi aya teu? he he

    BalasHapus
  72. izin share n dwnload

    BalasHapus
  73. xl na d antos kang

    BalasHapus
  74. Nyimak kang :D
    Btw naha jd jarang ngaUpdate opmin kang,, :D

    BalasHapus
  75. Kang abi hyong request,opmin 5 beta tp nu multypack(conect+ip) na kang ich,...?
    Cz opmin multypack 65 sring ngblank,mun nu 42 sesah ngngge download (kurang kaharti)..
    Tulung pang damel kn kang..
    Pliisss

    BalasHapus
  76. Opmin 3in1 java,d tkp saya lancar.wuz wuz wuz...mantap lur.ijin bagi2 ka tmen ah.

    BalasHapus
  77. @Anonim sip.. mangga lajengkeun/..

    @ kang Tasbe, insya alloh upami nyalse di damelkeun

    BalasHapus
  78. @kang danuraja Silahkan kang...

    @ Anonim XL sing sabar heula nya..

    BalasHapus
  79. @kang velobz7herzone naha nyimak hungkul ?? abdi nuju rada rariweuh di alam nyata kang..

    @ Anonim insyaAloh upami aya waktos nyalse, di damelkeun...

    BalasHapus
  80. @kang Rizzal Bahri sip... tungguing OupengHUI nya juga ya.. heheh :z

    BalasHapus
  81. kang hoyong anu kanggo 3 lach, hyong anu sapaket siga ieu + file prov na kmargi abi ngangge nokia c3....

    Punten ah rda se.er kahoyong, kabita ninggal nu gratis teh. Hehe

    hatur nuhun....

    BalasHapus
  82. ieu pisan kang anu ku ab dipilarian teh tikapungkur kukurilingan dugi ka puyeng...mlah smpet selingkuh hula jg neng sulastri :D
    alhamdulillah...
    Hturnuhun kang...top markotop...

    BalasHapus
  83. @Anonim kanggo tri cobian heula nganggo opmin anu kanggo indosat,,,

    @ kang putra galuh hehehe,,, anu langkung sip na aya di halaman facebook... nu ieu bilih error mah..

    BalasHapus
  84. hnteu kang, hnteu errot. Eta lngsung tiasa komen2an.
    Mdah2an skypena langgeng nya kang hehe...

    Skli dui hturnuhun kang elang, mdah2an tmbih sukses...
    Sareng ulah bosen2 share trik gratisana
    hehe...ngarep.com

    BalasHapus
  85. @kang putra galuh sip ari kitu mah,, Amin kang.. upami aya info anu manfaat mah insya alloh di bagi keun..

    BalasHapus
  86. Punten ah Nyuhunkeun link na atuh kang anu opmin indosat teh?

    BalasHapus
  87. owh,, keur sbuk t0h kang :D

    Da kumaha deui, ieu updatean kanggo tsel ai urng make SC 3
    Teu nyambung atuh da :D :D ahaghag

    BalasHapus
  88. kang,request ya opmod 421b14 yg ada check ip
    dan conectornya untuk telkomsel yg java...

    BalasHapus
  89. entar sy ambil lewat belang aja kang biar gampang,. hehe
    makin keren aja nih karya2nya

    BalasHapus
  90. @Anonim opmin kanggo isat kapungkur, dianggo ku tri ayeuna mangga Kadieu gera set nganggo tri..

    @kang velobz7herzone mangga tah cobian opmin isat ari kanggo tri mah,... :z

    BalasHapus
  91. @ Anonim , opmod beta nya di tunggu aja ya... saya jarang pake versi 4, jadi mesti cari dulu hehehe

    @kang Agusductank thank's kang... sukses selalu buat kang agus.. maaf jarang keliling blog... :)

    BalasHapus
  92. nuhun kang ari kitu mah, ek d cobian heula sabari ng0tak ngatik opmin :D :D
    (keur jangar hulu) ahaghag :D

    Btw tukeran link kang,,
    Tos d pasang

    BalasHapus
  93. @kang v7herzone mangga... Aduh, ari kanggo tuker link mah abdi teu acan masang kang...!! InsyaAlloh kapayun na mah...

    BalasHapus
  94. saya tunggu kang opmod ip check n connector nya,,hhehe
    sukses slalu ya kang...

    BalasHapus
  95. ijin ndannn........nyimak biar tambah pinter

    BalasHapus
  96. @ Anonim, Mudah2an ada yang pas di HP saya.. :)

    @kang ipunk wardana siap kang...!!! :r

    BalasHapus
  97. kok gak ada proxynya,
    hp q sony,
    sehingga tdk bisa pake file prov,.
    Gimana ini??

    BalasHapus
  98. @Anonim Sony kalo ga salah ada di Pengaturan Internet, set di pengaturan Java nya... :z

    BalasHapus
  99. hapunten kang, pngen tnya, ko make hp soner susah ea , pucing . Teu bs2. Wkwkwkwkwk
    salam knal
    anak kota mangga

    BalasHapus
  100. @kang Akatzuky Salam kenal ogè... Haduh, kumaha nya, abdi teu gaduh Soner na,, cobi pilari info di Halaman Ieu Sugan aya baraya nu nganggo Soner...

    BalasHapus
  101. assalamu'alaikum,

    akang maksh dah buat gretongan, op ne bnr2 gretong, cma byar di muka 1 rupiah. Kalo ada gretongan lg blang2 yah.
    http://cilegehlor.co.cc

    BalasHapus
  102. Kang

    Op 4.2 3in1 mantap koneksinya

    Tpi ak minta tlong bikinin yg operanya

    Opmod 4.21 hadller 20.2

    Hp soner ku beresulusi kecil jdi tlsanya itu loh terlalu besar buat hp ku

    Bisa ap engga?

    BalasHapus
  103. Kang

    Op 4.2 3in1 mantap koneksinya

    Tpi ak minta tlong bikinin yg operanya

    Opmod 4.21 hadller 20.2

    Hp soner ku beresulusi kecil jdi tlsanya itu loh terlalu besar buat hp ku

    Bisa ap engga?

    BalasHapus
  104. punten kang,pami opera mini mod kanggo hp java teras provider three aya teu nya?
    hatur nuhun....

    BalasHapus
    Balasan
    1. Opmod tos aya nu 3in1 di Halaman FB tapi kanggo tsel, tiasa oge kanggo tri mung gentos server na nganggo 0.facebook.com

      Hapus
    2. punten kang !!!!....TELKOMSKYPE TEWAS....!!!! di tunggu updatenya kang atur nuhun

      Hapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-