17:39

Opera Mini v 7.0 coexist [Symbian & Java] * free T-sel

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...... :)

Opera Opera Mini kiwari nincak kana Versi 7.0, ieu nu di dago-dago tikamari dina Opmin Next. Nu badè nyobian mangga, anu masih geugeut kana Versi heubeul teu sawios-wios moal nyobian ogè :O

Tadi na simkuring moal waka ka Blog, tapi seueur nu naroskeun V 7.0 ieu. Janten mangga wè lah dicobian v 7 na. Simkuring badè ngelok deui.. :D
Aeh... Sateuacan na simkuring neda panghapunten ka Baraya anu tos masihan Komentar di Post sateuacan na. Simkuring teu tiasa ngawaler, kumargi kitu insya Alloh dina post ieu mangga urang Silaturahmi, atanapi tiasa ka halaman facebook atanapi langsung ka inbok FB :k


Opera Mini v 7.0 ieu kanggo Pengguna Telkomsel Reguler atanapi Kartu Facebook nganggo Jalur akses Standar. Kanggo s60 biasana sok aya potongan Preman sababaraha perak. Upami anu java(jar) tos dicobi sababaraha kali teu aya Preman nu malak. :p

Nyanggakeun...

* S60
Gunakan Jalur akses / Proxy Original T-sel
Opera Mini (versi 7.0.29974) CoExist - telkomsel
download

Kanggo Jajan mah wayahna nganggo Kartu FB (Jalur akses bebas, Ori / lain Ori ogè Bisa)
Patch na nu ieu....
Patch Kartu Facebook



* Java (jar)
S40 Gunakan File Prov nya. Hapè Cina langsung Pakè dengan Jalur Standar.
Opera Mini (versi 7.0.29915) - telkomsel [Java]
download

Kartu Facebook disarankan pakè yang ini
Opera Mini (versi 7.0.29915) - telkomsel kartu Facebook
download



*Jika ada kesulitan download di 4shared, salin/copy URL file yang akan di download. Masuk ke http://4server.info kemudian Tempel/Paste URL tadi pada kotak yang disediakan dan Klik Generate Link.


Mugia Manfaat....


46 komentar:

  1. Tiasa kangge ngadolot teu kang, tanpa SNC?

    BalasHapus
    Balasan
    1. masih pedit kang Abu....
      Donlod tetep pake kartu FB...

      Hapus
    2. Buat Anda Yang Butuh Angka Ghoib HasiL RituaL'Jitu_2D_3D_4D_6D_Di Jamin 100% Tembus HB'AKI,NUGROHO Di Nomor<_082_319_208_865_> www.infoangkajitu.com Terimah Kasih

      Hapus
  2. alhamdulillah kang elang come back....dicobian ah opmin 7 na....

    BalasHapus
    Balasan
    1. maksakeun kang Cenom....
      Mangga kang di raosan..

      Hapus
  3. meni seusah kang elang hoyong jajan kartu sule,,kedah japren hela ngannge snc wae,,,

    Xixixi

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun kang Ponye...
      Kedah ngamodal mah sami sareng bohong...

      Hapus
  4. Ari kamana we, kang! Kangen... Bhahaha, candak nu japa, kang! :-)

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga kang Eksak...
      Hapunten tara ngelol ka Blog.. masih kirang semangat, ma'lum nembe sehat kang...!!!

      Hapus
  5. muhun kang elang operatorna matre ayena mh,,cwe knalpot sugan mh
    Ahahha

    Kang gaduh trik tere tp tanpa japren jg tanpa daftar2 pedut kitu lah?
    Xixixixixi

    BalasHapus
    Balasan
    1. kaleresan Tere mah kosong kang, da teu nganggo atuh didieu mah teu kabagian sinyal...

      Hapus
  6. di plsa minim jalan teu kang,,

    BalasHapus
  7. kang,maksudny gmana ya?hehe,maklum ak gk ngert bhs sunda.kira2 opmin d atas itu gratis ato gak ya.maksh atas penjelasan ny,kang.

    BalasHapus
    Balasan
    1. insyaAlloh gratis... Dengan Jalur akses Standar/original Tsel. Kalo buat ponsel s40(java) pake fileprov nya...

      Hapus
  8. Jadol siah, ci kang elang updat deui euy.....
    Kumaha kabar na kang ??
    :D

    Ngemeng² download ngange fb teh, lemot na siga kuya kang, huff ah........
    :O

    BalasHapus
    Balasan
    1. heuheureuyan kang,,
      Alhamdulillah,,,
      Nya lumayan lemot oge dari pada teu tiasa jajan pisan mah kang...
      Nuju off abdi teh.. Jarang onlen..

      Hapus
  9. mantap kang perlu di coba nih

    BalasHapus
  10. anjir si Amang ieu muni pangling gning. Alhmdllh ts damang mah.. Hahaha di tampi kang opminna muni kabita..hehe
    Betewe akang th linggih timana?

    BalasHapus
    Balasan
    1. alhamdulillah...

      Abdi ti Rancaekek kang...

      Hapus
  11. waduh sihoreng sariungan kuring lembur nage ath, rancaekekna dmn ieu th sya ge da asli ti rncaekek-bojongjati nu ngumbara di majalengka Mang.

    BalasHapus
    Balasan
    1. beu... Ider - ideran teh meni tebih...
      Abdi ti daerah WarungCina...

      Halah, nuju naon di Maja? Sok uih ka dangdeur sabaraha waktos sakali??

      Hapus
  12. mas Elang48™ downloadnya lemoet bgt z kang? ?? Ngmg2 bisa di per_Wuss gk itu downloadtanya? Lam kenal ,, abdi teh goreng patut

    BalasHapus
  13. mas Elang48™ downloadnya lemoet bgt z kang? ?? Ngmg2 bisa di per_Wuss gk itu downloadtanya? Lam kenal ,, abdi teh goreng patut

    BalasHapus
    Balasan
    1. download emang udah takdir serv. FB kaya gitu bos...
      Hahaha... Siapa yang ngajarin tuh Goreng Patut??

      Hapus
  14. haturnuhun kangggg.....

    BalasHapus
  15. nha kan,, ari nu simkuring mah ngadon kesalahan wae!

    KESALAHAN!
    Connection error
    Error code :1


    tah kitu wae....

    BalasHapus
    Balasan
    1. nu Telkomsel Reguler tos co.id , teu acan aya nu Pas deui..
      Kartu FB masih tiasa...

      Hapus
  16. naha ngan dugi k jm5 fb mh kang gaduh solasina kang abd ti paramont tea

    BalasHapus
  17. Trimakasih Kang Elang Atas Infonya...

    BalasHapus
  18. eleuh-eleuh geuning seeur nu caket nya baraya teh da abdi oge daerah paramon keneh eta pas pabrik natatex.salam kenal atuh lur

    BalasHapus
  19. aduh galau kang teu acan aya titk terang panginten nya, kang elang!abi ka rampokan wae pulsa

    BalasHapus
  20. kang tlong ambilkan profil fb try tenty. .cepetan kang, suwun

    BalasHapus
  21. koq conect ny eror kang...
    Ap ad slh dgn hp ny y...
    Hlep me..

    BalasHapus
  22. mantab kang!??!!
    Izin follow!! & blogroll!! Boleh di chek!!..

    ... Blogrol balik (backlinx) n' follback nyah yang sob!! .. Okay!!
    .. Sipp lanjutkan!! & akan setia berkunjung ke blog nyah yang super mantab!!

    BalasHapus
  23. Abi mh ngangge tere kang,ningalikn wae abi mh kang

    BalasHapus
  24. wah aya oge guning bloger orang sunda ..
    nuhun ah gan ..
    dicobian yeuh opramini 7 na ,,

    BalasHapus
  25. Absen ah, kamana wae meni teu aya kabarna AQIQAH TANGERANG Manawi aya nuperyogi kambing aqiqah.

    BalasHapus
  26. masih kepalak gan..

    BalasHapus
  27. ngiring silaturahmi kang....
    Bade nyobian akg kango java yeuh kang

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-