22:41

Ngacapruk Teu Puguh Nu Penting Mosting nu Manfaat

Wilujeng wayah kieu, Baraya...

Asa Geus Lila teu Ngacapruk, jempol asa manjangan hatè gumejot hayang cumarita. :p
Kajeun teu puguh picaritaeun ayeuna nu penting Kuring hayang Ngacapruk.
Urusan di Alam nyata ngeureuyeuh nikreuh saeutik-saeutik ngurangan. Karèk gè salsè hayang ngalalana deui di Alam Nyata, disampakeun masalah nu sabenerna mah Rutin, Internet kudu Mayar deui :( .
Lah,, teu jadi masalah da kudu na oge Mayar,, jaman kiwari mah Hayang Ngompol gè kudu ngaluarkeun duit :O

Ngabahas Gratisan Telkomsel nu kamari Tewas, sakedik aya gentosna sanajan can Puas ku hasil nu ayeuna. Tapi sanajan butut ge teu burung wè kuring ngabagi na, hatur lumayan lah daripada dipake ku sorangan. Informasi proxy nu ieu tos nyebar saleresna mah, aturan jalur na nu ieu tèa..
APN : karep lah èta mah poko na bisa nyambung
PROXY : 141.0.11.241 PORT : 80
File Prov na Mangga Download ieu

Aturan maèn na kudu asup heula ka accounts.google.com heula, terus klik polis privacy atawa naon waè lah nu bisa nganteurkeun ka pencarian Google atawa Beranda ( Google Home ). Upami tos muncul halaman beranda èta nembè tiasa akses kaditu kadieu ku cara ngetik alamat nu dituju dina kotak pencarian Google.
google search engine
Saran kuring, Simpen halaman ieu sangkan waktu muka deui OpMin tiasa langsung ka Google Home dina Halaman Tersimpan.

Rada raoseun upami nganggo Kartu Facebook mah, da teu kudu ribet ku aturan di Luhur :k , tambah na proxy tiasa bebas malahan bisa makè Jalur Standar Telkomsel. Bisa Donlod sanajan lemot :(
Tah, ieu Patch kanggo Cepot Mini nu kamari Kungsi di Guar. Patch Kampret Cepot Mini ( Tsel FB & Regular ). Kanggo Kartu Facebook tiasa langsung nganggo Jalur Standar Tsel, atanapi nganggo Jalur Andalan Baraya. Tsel Regular gunakeun Proxy sareng Aturan tadi di Luhur. :k

Ulah Hilap Pasang heula Opera Mini na nu kamari tea...
Opera Mini Next (versi 7.0.29482) telkomskype
download
:o
4 Shared


*** Tambihan yeuh.....
Kanggo nu resep nganggo RBT dina Hapè na, aya lagu anyar nu nuju Promo. Kaleresan Artis na Dulur Kuring kènèh... Dukung nya ... !!!!
Album + klip nuju Proses kènèh... Di antos nya...
nova eliyana

Aktifkan RBT Nova Eliyana "Jangan Tolak Aku"

XL - KETIK 10603201 KIRIM KE 1818
AXIS - KETIK ON2814482 KIRIM KE 333
ESIA - KETIK RING 2814482 KIRIM KE 888
THREE - KETIK RBT 2814482 KIRIM KE1212
FLEXI - KETIK RING ON 2814482 KIRIM KE 1212
INDOSAT - KETIK SET 0646815 KIRIM KE 808
TELKOMSEL - KETIK RING ON JTAAU KIRIM KE 1212

Keepsupport musik InDonesia..
NRPProuction


Mugia Manfaat....


81 komentar:

  1. neng tere nyimak wae kang,telkampret ayena mah ribet,uji coba ack2 proji gagal wae

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun kang... Tapi lumayan lah, ulah mayar teuing we...

      Hapus
  2. sae lagu RBT-na....salut kanggo Mblogna.....

    BalasHapus
    Balasan
    1. kang Waja... Hatur nuhun kang... Lajengkeun Blog na atuh...

      Hapus
  3. Izin coba kang :)

    kanggo BH tsel tiasa teu kang ?

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga... Kanggo BH na teu acan nyobian...

      Hapus
  4. selalu blocked by operator gan. . .

    BalasHapus
    Balasan
    1. makanya harus masuk dulu accounts.google.com dulu gan... Selanjutnya masuk lewat search engine nya google home...

      Hapus
  5. kajeun sering digablock ku operator kajeun lemud ge, nu penting mah pajakna we 1rupe, haturnuhun kang,

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip....
      Ulah mayar tekor teuing we nya kang...??

      Hapus
  6. MANTHAAPH..... triknya.....kang..

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip... Semoga awet & ada yang lebih baik...

      Hapus
  7. kangge java tiasa te kang? Simkuring tos nyobi tp gagal wae,

    BalasHapus
    Balasan
    1. Java cobian nu enggal di Halaman FB na....

      Hapus
    2. udah kang simabdi nyimpang ka hal.fesbuk mblogan.
      Tp kmh atran maen na kangge Opera Mini 5
      Tsel Reguler eta? Simabdi nyuhunkn perhatosanna sjelasna kang..tambih java pamenta simabdi hoyong d sjajarkn sreng sybian prhtosanna.

      -Hatur nuhun

      Hapus
  8. heuh sulastri ge sami rada ngaco......diangge donlot teh ntot2an ciga bool hayammmm

    BalasHapus
    Balasan
    1. sabar kang... Lami-lami mah donlod ageung pasti seep batre.. Gkgkggkgk

      Hapus
  9. asa sesah kna beranda google na kmha nya kang, aya solusi na teu...

    malah ka blok wae...????

    diantos jawabana........

    BalasHapus
    Balasan
    1. sabar kang..
      Pertama kanggo ka google home kedah ka accounts.google.com heula... Upami tos kabuka eta klik naon we asal dina halaman salajengna icon google tiasa di klik...

      Hapus
  10. punten kang koment oge rek ngacapruk..naha dasbor teh acak2an teu ngadukung dai cenah,kmh tah akang tiasa mosting

    BalasHapus
  11. punten kang koment oge rek ngacapruk..naha dasbor teh acak2an teu ngadukung dai cenah,kmh tah akang tiasa mosting

    BalasHapus
    Balasan
    1. gentos pengaturan di dashboard ka tampilan lawas.. (pake PC / UC)

      Hapus
  12. wahhh..... Telkampret nuju di ugd keneh nya..
    Tp mending ayena mah tos rada aya titik caang...
    Najan ribet geh,,,
    Heuheuehu

    Di cobian cepot mini na ah,, kanggo tsel fb....
    Slingkuh jeung tsel fb ayena mah, najan donlod na lelet oge nu pnting haratisssss

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun kang.. Keun wae nu penting aya usaha...
      Di kartu FB rada ati2 upami donlod dina jaringan nu lemot ,, sok malak...

      Hapus
  13. konten blocekt wae nyak kang,
    nahak atth nyak,
    kurang buMbu miecIn sugan H A H A H A.

    JANGAR SIRAH , gara gara si SULE.

    BalasHapus
    Balasan
    1. sabar wae nya kang...
      lebet ka accounts.google.com ulah hilap. Simpen halaman sapertos gbr di luhur sangkan upami di block langsung searching deui di halaman search google nembe...

      Hapus
  14. cik urang raosan heula..

    BalasHapus
  15. nuhun kang elang!najan lambat ngadownload nu penting salamet,bade nyobian cepot mini kang!

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip... Mangga di cobi.. Lumayan daripada mayar... Ngahemat uang jajan...

      Hapus
  16. kang upami tiasa mah File'na nu Jar di tungtungna nganggo Zip jdi tinggal rename, janten nu ngadownlot di hape tiasa langsung.,

    nu hyong teteh tere ka blogs simkuring weh :3

    BalasHapus
    Balasan
    1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      Hapus
    2. kang andry nuhun opmin tere na!geuning masih wuzz tina pulsa 50perak,jabaning kartu na geu meunang pameundak na kolong meja ha ha!aya anu sis na kang andry hatur nuhun

      Hapus
    3. mangga tos aya file zip na oge di Halaman FB
      Alhamdulillah..
      Saling berbagi mah pasti makin seueur manfaat na...

      Hapus
  17. gan request dong lincese key buat anti virus norton biar ga expired2?????

    Mohon pencerahannya kang elang84 :D

    BalasHapus
    Balasan
    1. AV Northon saya ga pake boss...
      Kenapa ga pake Kaspersky aja? & s60v3 ga terlalu penting AV dipasang..

      Hapus
  18. nuhun kang, lumayan bsa bkin post lg di Bisnis Forex Trading ... Siip kang :D

    BalasHapus
  19. g ngerti sy kang.. kira2 ini buat sy g.. di opmin4 apa bisa dkasi mirip2 kang

    BalasHapus
    Balasan
    1. lebih mantap kalo pake opmod versi 4 bisa download kang..!!!

      Hapus
  20. Atur nuhun kang.,wlayah jatim wetan mak wuzz..,

    BalasHapus
  21. Ngadonlot teh teu maju maju geuning kang...punten ngiringan

    BalasHapus
    Balasan
    1. download mah nganggo opmod 4 waè kang, eta ge file na teu kenging ageung...

      Hapus
  22. wah malak kang ngangge jalur standar sc fb, pulsa kuring 6rb ludezzz.. Apezz hehe..

    BalasHapus
    Balasan
    1. tah eta kelemahan sc fb.. Sok malak tapi jarang oge, matak kedah langkung waspada kang...!! Komo donlod file + kaayaan jaringan awon...

      Hapus
  23. alhamdulillah bandung lancar..
    punten ah, aya nu gaduh Internetan gratis kangge dna PC teu..???

    BalasHapus
    Balasan
    1. alhamdulillah...
      Kanggo PC abdi teu gaduh kang.. Masih ngamodal.. Hehehe

      Hapus
  24. aduh kudu bulak balik kieu mh ka blok wae...

    BalasHapus
  25. astaga, minta link nya dong gan buat donlod app kaspersky???
    eh sekalian minta opmin gretz axis untuk java kang :D
    Hihiih

    BalasHapus
    Balasan
    1. untuk axis saya ga bikin om., ga punya signal.. Hehehe...

      Kalo Kaspersky coba cek di Daftar Isi blog ini...

      Hapus
  26. aduh,maaf,tolg d jelasin dunk,kang.ak kurg paham ni bhs sunda...gmana dgn penggunaan trik d atas td.makash.

    BalasHapus
    Balasan
    1. untuk trik ini kita pake proxy 141.0.11.241 dengan OperaMini Standar(Ori) cara masuk nya. Pertama harus masuk dulu ke accounts.google.com &klik salah satu link di halaman tsb sampai menemukan google home dan mulai browsing menggunakan Search engine pada google Home nya...

      Hapus
  27. udah kang simabdi nyimpang ka hal.fesbuk mblogan.
    Tp kmh atran maen na kangge Opera Mini 5
    Tsel Reguler eta? Simabdi nyuhunkn perhatosanna sjelasna kang..tambih java pamenta simabdi hoyong d sjajarkn sreng sybian prhtosanna.

    -Hatur nuhun

    BalasHapus
  28. udah kang simabdi nyimpang ka hal.fesbuk mblogan.
    Tp kmh atran maen na kangge Opera Mini 5
    Tsel Reguler eta? Simabdi nyuhunkn perhatosanna sjelasna kang..tambih java pamenta simabdi hoyong d sjajarkn sreng sybian prhtosanna.

    -Hatur nuhun

    BalasHapus
    Balasan
    1. Cara na sami wae sareng trik dina Postingan di Luhur...
      Benten dina cara setting Jalur na nganggo FileProv na kanggo nokia s40 mah..

      Insya Alloh Java ge aya upami kanggo symbian aya.

      Hapus
    2. nte tiasa donlot kang opmin teh kmh ath?
      Kangen kanu grtisan java kang. . .

      -Htur nuhun

      Hapus
  29. waduh, rada pajeujeut oge kang teu tiasa atret deuih, kudu maju terus pntang mundur ieu mh :D
    Mnding slingkuh ka krtu fb hla kya kieu mah... htr nuhun kang, ngantos stabil we ah...!!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun kang, abdi ge bolak-balik sareng SC FB . Raos na tiasa jalur standar oge, donlod tiasa sanaos sok kapalak..
      Mudah2an sing enggal mendak nu anyar kanggo regular...

      Hapus
  30. nte tiasa d donlot kang, opmin teh site na eror.
    Request simabdi hoyong tiasa haratis kangge sony java kmh?

    -Hatur nuhun

    BalasHapus
  31. trik internet gratis telkomsel.

    BalasHapus
  32. kikikiki gua kagak bisa basa sunda atuh...

    BalasHapus
  33. Asa teu rame skupy tiwas teh ah... jarang nu ngabodor, garogonjakan ah...

    BalasHapus
  34. Geus kang ayn mah t0ng ngacapruk teu pguh mending kelik w http://rian378.mywapblog.com/trik-opera-mini-ori-gratis-t-sel-tanpa-b.xhtml?PHPSESSID=6f7662080f0a348542fcd61cb5131deb#new-comment-anchor tah aya gratisan tsel ayanx

    BalasHapus
    Balasan
    1. punten kang tos di cobian mung teu tiasa kanggo download

      Hapus
  35. bewara k dlur sady nu msh milarian trik grats telkomsel ayeuna tos aya trick anyar tinggl dongkp we k web na kang "dede kuncoro" milarian di mbah google.puntn nya kang nmbe lbt deui

    BalasHapus
  36. puntn kang sanes kuncoro tp "dede kuntoro" trick iyeu tos di cobian dina pulsa lumayan aya wrok 100% teras support download sanajan ngangge opmin handler v4.4

    BalasHapus
  37. muhun teu kedah lebat google nya langsung clak ngagorolong...

    BalasHapus
  38. kang elang tolong post internet gretongan lewat cpu napa biar tambah rame ni blog. . . .thanks

    BalasHapus
  39. Kang elang ,gimana cara buat tab menu view sperti punya'nya kang elang ,tlong di posting ya ,,thx

    BalasHapus
  40. htur nuhun pisan kang elang opmin 7 telkom skype teh tiasa ning di daerah bogor mah. Alhamdulillah tiasa ngadowload anu ageng, kuring ngadowload nu 78 mb ampe 5 jam.
    Tapi alhamdulillah teu kaluar pulsa saperak-perak acan. Hatur nuhun'y
    Mun tiasa mah di gancangkeun tuh ker ngadowload na. Punten'y di dieumah kur tiasa menta jeng nampi doang.

    BalasHapus
  41. di tempat ane sdh co.id

    BalasHapus
  42. proxy ekor 241 dah coid bro.

    BalasHapus
    Balasan
    1. pake opmin handler aja sob untuk pengatun opmin handler pake yg ini "global-4-lvs-seele-1.opera-mini.net" gunakan jalur apn standar telkomsel cuma gak support download buat browsing aman pulsa banyak

      Hapus
  43. kamana wae kang, geuning ieu bumi kararosong... :D

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-