17:14

Cara Ngarubah Shutdown Images Nokia

Cara ngarobih shutdown image nokia ?? :( nu mana nya? :D maksadna ngarobih gambar nu tampil dimana upami hapè Nokia dipareuman, sateuacan pareum sok kaluar heula gambar sapertos kieu..
nokia

Bosen atuh, tiap mareuman èta jeung èta wèh nu kaluar tèh.. :( , mung Trik ieu husus kanggo Hapè symbian anu parantos di Hacker, cara na saleresna tos diserat di lebet pakèt file.zip nu tiasa di Download di handap nyaèta :
- Saparantos di Download file na, extract file ''Change Shutdown Image.rmp'' simpen di Folder Pathces, kanggo salajengna buka aplikasi RomPatcher teras Change Shutdown image.rmp na di apply sareng Add to Auto.
- teras Extract file ''SysAp.mif'' na, simpen ka C:/Resource/APPS/tah didieu simpen.
Mangga cobian Pareuman Hapè na...
langsung waè Lur, pilih gambarna...

shutdown

shutdown

shutdown

shutdown


Mantep Lur... Mangga sedooot...!!!

:D


0 komentar:

Mangga kanggo komentar kahiji, Lur... Dina Cara Ngarubah Shutdown Images Nokia

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-