13:00

X-Plore 1.57 Skin Collection ( 27 style + Bahasa : Indonesia , Sunda , English )

Wilujeng wayah kieu, Baraya...
Assalamu'alaikum...

Kumaha daramang??
Hapunten janten jarang update, masih aya sakedik kasibukan di alam nyata. Ka sobat Bloger hapunten simkuring jarang komunikasi atanapi Jalan-jalan ngalongokan Blog sanes, da langki onlen ayeuna mah..

Update ayeuna, (alhamdulillah masih dipasihan kasempetan Posting) Simkuring mung badè ngawartosan kanu teu acan terang, husus na pangguna hape symbian. Yen Aplikasi X-Plore nu tiasa dikategorikeun aplikasi wajib tos Update ka versi 1.57.
x-plore

Naon - naon benten na sareng versi sateuacan na, mendingan langsung waè ka Sumber na. Sakantenan Download / Update x-plore na ka versi 1.57.

Ayeuna Simkuring badè nyimpen Koleksi Skin X-Plore 1.57 , aya 27 Style nu benten. Janten moal bosen upami ngoprek dina X-Plore teh, tiasa gentos skin nu lumayan seueur...
+ Cara pamasangan na,
Saparantos X-Plore 1.57 kapasang, langsung pasang X-Plore 1.57 skin Collection na. Muncul 27 pilihan skin, centang salah sahiji Style na.
x-plore

Restart aplikasi X-Plore na.
Saupami tos Gentos skin, Pilihan Bahasa na mung aya 3 bahasa ( Inggris, Indonesia & Sunda )
x-plore


Kumargi Style na seueur, janten lieur masihan nami tiap skin. Tos we style 1 dugi ka Style 27 .
x-plore


Mugia bahan katampi...
Mangga... Nyanggakeun,,,
X-Plore 1.57 Skin Collection ( 27 style + Bahasa : Indonesia , Sunda , English )
download

*X-Plore Cracked version, silahkan Coba X-Plore 1.57 cracked by MTOi ...!!!


Mugia Manfaat....
Wassalam...


83 komentar:

  1. mantaf akang, tp ng0m0ng2 guna'y buat pa ya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. x-plore ya buat file explorer aja, pack / unpack zip,rar. banyak bgt fungsi nya, ditambah skin buat tampilan biar ga bosen,,,

      Hapus
  2. Chael Quchlukz23 Maret 2012 13.21

    kbetulan punyaku msh yg versi 1.56 ni...update akh...!!!
    hatur nuhun kang ☺™

    BalasHapus
  3. Balasan
    1. kaleresan teu acan mendak..
      abdi nga-crack versi 1.56 nganggo sorcerer, pasamh 1.57 langsung cracked...

      Hapus
  4. asa pnasaran kanx,cing atu wng cobian... :D

    BalasHapus
  5. Balasan
    1. masih Perwan om,.
      Pan langsung ti sumberna..

      Hapus
  6. Haturnuhun kang tos ka comot yeuhh..!! :D

    BalasHapus
  7. mantap kang.. Ne yg di tunggu2.. Ad yg 2 icon crackedNya g ne kang??? O y kang ane ad skins android opmin next v7.0 eXecutioner g ne kang??? :)

    BalasHapus
  8. Chael Quchlukz23 Maret 2012 13.52

    gmn cara download explore'nya kang, koq ga' bs???

    BalasHapus
    Balasan
    1. sebelah kiri, ada link download nya.. Ambil utk symbian v3 ...

      Hapus
  9. maksud ane nitip skin opmin next 7 eXecutioner 320x240 yak kang.., dpt di semut 8 skin sekaligus cuma suport u/ reso 240x320.. :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. koleksi skin next(v7) saya masih sedikit boss... Belum bikin lagi.. Sama ko skin next 7 biasa sama executioner, tinggal rename doank...

      Hapus
  10. langsung wae kang ka dapur:D ieumah hajar xixii
    teu nanaon kang jarang update ke mun trik maraot karak update nya nu anyar:D

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga...
      Ah, moal.. Ayeuna mah tos papada tariasa,, janten tinggal mulungan we...

      Hapus
  11. kang kumaha cara restart xplore na abi teu ngartos,,

    BalasHapus
    Balasan
    1. maksad restart teh, tutup app na(kaluar) teras buka deui...

      Hapus
  12. kang, klu aplikasi 2in1
    (opmin+checkIP) atau hasil.jar sudah jadi, setelah itu kan menambahkan conector. Untuk menambahkan conector, file 2in1 di exstrak mjd file apa kan?? Mohon pencerahannya kang,,,

    BalasHapus
  13. kang, klu aplikasi 2in1
    (opmin+checkIP) atau hasil.jar sudah jadi, setelah itu kan menambahkan conector. Untuk menambahkan conector, file 2in1 di exstrak mjd file apa kan?? Mohon pencerahannya kang,,,

    BalasHapus
    Balasan
    1. setelah 2in1, kemudian isi nya semua di extraxt ke sebuah folder baru. Tambahkan connector (yang saya kasih) beserta cara penambahan nya. Kalo udah, tinggal di pack lagi ke zip. Rename zip to jar.

      Hapus
  14. hadeuh lieurr....seueur anu ngeshare skin xplore...cik urang cobian...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Muhun kang.. mangga gera, bahasa na tos di sadur kana bahasa urang Rancaekek..

      Hapus
  15. kang ,caranya dapat pulsa dari kumpulblogger.com gimana ya ??

    BalasHapus
    Balasan
    1. maksudnya Bloggerberstu.com??
      tinggal pasang aja iklan nya, ntar kalo ada yang klik kita dapet 100 Rp.. (itu juga kalo klik nya di akui)

      Hapus
  16. ooo ,,gitu
    Mkanya tmen2ku udah klik tpi tetep sja 0,,

    haturnuhun kang

    BalasHapus
  17. ooo ,,gitu
    Mkanya tmen2ku udah klik tpi tetep sja 0,,

    haturnuhun kang

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip...
      Sabar aja om... Ya namanya juga usaha, untung-untungan...

      Hapus
  18. waduh kang postingna sae eung!!
    1.56 atz nganggo!!
    Cing wang cobian nu 1.57 ath!!
    Kang ukeun nu 1.57na nya!!
    Nuhun sateuacana!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. update atuh ka 1.57 .. :D
      mangga raosan heula skin na di versi anyar...

      Hapus
  19. kang kode kunci x-plore 1.57 spya full versi brp ne kang??? N ane nitip skin opmin next 7 reso 320x240 + patch anti palak plsa dr t-sel dri tema ini kang : www.ownskin.com/ wap2_theme_download.oss?
    t=IF4XCuKH&c=37&h=www5.ownskin.com&s=http://
    img31.ownskin.com/
    powertheme&e=.jpg&width=80&height=142&sh=www31.ownskin.com&lang=en
    (scra ane newbee).

    BalasHapus
    Balasan
    1. x-plore cracked, cobian nu update diluhur tos aya...

      Hapus
    2. maksudnya gmna kang??? Maaf sebelumnya kang, ane krang dlm bhs sundaNya.. O y kang ne skin yg ane maksud : http://www31.ownskin.com/wap2_theme_download.oss?t=IF4XCuKH&c=37&h=www5.ownskin.com&s=http://img31.ownskin.com/powertheme&e=.jpg&width=80&height=142

      Hapus
  20. kang,,bade nyuhunkeun pitulungna yeuh,
    Upami tiasa punteunlah pang editkeun opmin 3.1 kango hp jadul abdi nu mung ngadukung midp 1.0
    Pang editkeun supaya tiasa gratisan telkomsel.
    Hatur nuhun,ieu opminna http://vanz.pun.bz/files/opmini31.jar

    BalasHapus
  21. kang ane minta splash.data n ds oupeng v6.6 skin batman hd gretong t-sel dong kang,. Kok klau yg oupeng v6.6 skin batman hd three lengkap gitu kang.. Ane minta yg khusus u/ tsel (splash.data n ds nya biar kyak three) soalnya di oupeng tsel skin batman hd kgak ad splash n ds nya.. :)

    BalasHapus
  22. @kang Core, splash.dat nya coba yang ini aja di extract, kalo DS img kebetulan ga di bikin, soalnya tempat nya masih berantakan & pasti berbeda kang...

    BalasHapus
  23. thx's b4 ne kang splashNya.. :) o y kang ngatasi masalah 'file tidak dapat di jalankan karena alasan keamanan' itu knp ne kang??? Ane download slh satu apps notif kyak gtu.. Mohon pencerahanNya ne kang.. Trims.. :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. udah coba Restart Hape nya kang??
      Biasa nya (app opmin editan) ada yang ga Pas tuh...

      Hapus
  24. kang, cara aktifin DNS di dot.tk tu gimn kang?? settingan DNS dot.tk saya belum benar kang, mohon bantuannya kang.

    BalasHapus
    Balasan
    1. tutorial nya coba googling aja, saya blm post tentang domain, atau coba Kesini dulu

      Hapus
  25. ud di coba restart tp sm aj notifNya kyak git Kangu.. Ane download apps 'PHOTO CARD V1.03 S603' bs dibka aaps, tp g bs ke insert photo n muncul notifNya kyak gtu.. Ad apps yg lain g kang sejenis apps 'PHOTO CARD'??? Yg lbih simple cm sekedar u/ mosting aj.. Tmn nyaranin mke iDesigner, tpi fiturNya g ad kyak 'PHOTO CARD', klau ad di option dmna Nya kang??? Mohon pencerahanNya lgi ne kang.. Trims.. :)

    (ane mke fp2 X5-01, nanya IBENK blum ad respon)

    BalasHapus
    Balasan
    1. wah, kalo X5 urusan nya emang ma Ibenk.. coba cari app Photo Card yang lain versi atau file installer, ( takut nya app nya udah di edit/ga cocok)

      Hapus
  26. hatur nuhun kang,di antos pisan opmin 3.1 na
    Ngedit nyalira teu tiasa gagal wae hehe

    BalasHapus
    Balasan
    1. insya Alloh kang,, teu acan kabujeng kamari teh, upami beres di post di Halaman FB wae nya, di antoss....

      Hapus
  27. akang buatin server oupeng 6.6 buat isat dong n bisa buka situs terlarang..
    Servernya yang ini m.facebook.com
    Jangan lupa UA nya pake' punya BB..
    Bisa gak kang???
    Mohon di bantu dong...

    Plisssssss..
    Masak buat isat gak ada... :(

    BalasHapus
    Balasan
    1. isat kebetulan ga pake lagi, & belum ada informasi keberadaan bugs baru om...

      Hapus
  28. Susah komen ka posting ieu, kang! Asupna ka pratinjau trz! Kumaha mah? Cuma bdhe lapor link akang sukses dipasang! ;-)

    BalasHapus
    Balasan
    1. hatur nuhun kang...!!
      Muhun kang sok error, mudah2an upami tos gaduh template anyar mah lancar deui...

      Hapus
  29. siap kang,
    Tapi mun tos di post di fp pesbuk,wartosan di komen di dieunya kang,bilih na fbna ka timpah2 jd abdina teu terang.

    BalasHapus
    Balasan
    1. waduh kang, opmin 3 mah sigana teu cocok kanggo trik skype, masih gagal waè...

      Hapus
  30. absen kang,,, smai ayenamah nya,, sararibuk,, rek kumaha deui atuh nya, bbm rek naek, gaji masih angger,, lieurrrrr,,,

    Bae ah komena teu ngait jeung artikel oge,,

    BalasHapus
    Balasan
    1. enya kedah kumaha deui kang..
      Ari sugan didieu hungkul nu naek teh, asa lieur indonesia mah, hayoh wae Naek...
      Saeutik-saeutik Demo... Saeutik-saeutik Demo... Ari Demo teh sok Saeutik-saeutik... :(

      Hapus
  31. kang, pesen Oupeng V6.6 anu formatna Jar tiasa te?

    BalasHapus
  32. kela urang cobian heula kang.,,,

    Laporan Komandan !

    operamini : saef.fiz.su/handler/opnext7hui203.jar
    settingan kangge tere :
    - semua kosongin
    - Proxy : centang
    - pake Host Proxy
    - Server Proxy : m.sesaluada.com

    Settingan hape :
    Proxy : Kosongin
    Port : kosongin

    *masih kena palak 500an/hari*
    *area cimahi cibabat cukup lamcar*

    Laporan selesai komandan,,

    smoga bermanfaat bwat semuanya :D #amin

    BalasHapus
    Balasan
    1. Mantep,,,
      Mugia kacandak manfaat na kanggo pengguna tri... Mangga tah...

      Hapus
  33. wah...teu tiasanya kang?
    Nuhun atuh kang wios ari kitumah,
    Punteun yeuh tos ngarepotkeun.

    BalasHapus
  34. tambahan kangge nu di luhur anu 3

    1. ulah di hide settingana ( mun di hide te konek kecuali hyang kena palak )
    2. reverse proxy ulah di centang ( 5jam di centang abis 8rb )

    ieu di test deui lancar ku pulsa 32 perak,

    #Beda Tempat Beda Rasa

    BalasHapus
  35. kang ukeun saran!! Di

    http://gamersejati72.mywapblog.com/

    BalasHapus
    Balasan
    1. waduh.. Saran naon nya??
      Kin di longok kadinya kang...!!!

      Hapus
  36. kang bade naros
    kan abdi ngangge hp HUAWEI G6600 ,tah ngan tiasa muka aplikasi anu .JAR ,
    cara nga hack ameh tiasa muka sadaya aplikasi salainti .JAR kumaha kang carana ?

    hatur nuhun

    BalasHapus
    Balasan
    1. sakaterang Abdi mah, Huawai versi Java hape na, janten mung tiasa dilebetan aplikasi Java (JAR),

      Hapus
  37. Edun Kang. Hanjakal 'gagaduhan' simkuring mah esgenepuluhpidu'a. Linggih atuh ka rorompok, mung punten masih acak2an. Ma'lum di alam belogna masih lelengkah halu, aya cai-cai wae mah. Cauna mah mekel we olangan:mrgreen:

    BalasHapus
  38. Adduh, ngerakeun pisan. Tingal ku Akang dina komen simkuring nu tipayun. Make jeung aya ':mrgreen: sagala. Punten Kang ah, teu kakemot. Ma'lum ti kampung. Punten pisan.

    BalasHapus
    Balasan
    1. hehehe.. Tah resep janten seueur baraya..
      Keun wae kang, abdi oge ti Kampung pisan.. di ajar we ieu mah.. :D

      Hapus
  39. wilujeng wayah kieu Kang.
    Kang, ari sc tsel fb hoyong rp.1/kb di kumahakeun nya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Upami nu kartu FB mah da tos 1Rp/kb nu abdi mah, teu di kukumaha..
      Cobi we atuh daftarkeun ka 2323
      Ketik : KAMPUS UI

      Hapus
  40. ouh muhun atuh kang ,
    bade naros deui kang !!
    aya teu OP 3in1 kanggo Three ??
    anu di lebet na teh aya Cek IP + Connector ..

    BalasHapus
    Balasan
    1. nganggo nu Handler we atuh... Da sami wae...

      Hapus
    2. muhun da ieu ge nganggo Operamini Handler 6.5 kang ...
      tapi osok ka coceng wae pulsa na kang + koneksina lemot kang

      Hapus
    3. muhun kang, kanggo tri masih tacan aya nu panceg... , sabar wè sugan aya nu enggal nu langkung mantep...

      Hapus
  41. Aduh Kang, tepang deui yeuh. Alhamd. Tahadduts binni'mah saur Akang tea mah. Simkuring teh tos daptar di wordpress, nembe 3 dinten. Culang cileung keneh, bingung teu acan warawuh sareng istilah2na. Numawi punten we rumaos simkuring teh sering pisan saleresna mah noongan blog salira nu sakieu sae na. Kataji, hoyong diajar kedal lisan ku tulisan. Upami teu kaabotan mah, punten we pangalongokankeun sakantenan neda bimbinganana. Punten ieu teh komentarna meni ngagebay, maklum saur tadi tea, hoyong diajar kedal lisan ku tulisan, he. Nuhun pisan.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hapunten nembe tiasa waler..
      Perkawis blog mah, mendingan langsung baca2 heula di www.ylaskar.blogspot.com
      Upami aya hal nu aneh2 mangga urang sami diskusikeun, da sami abdi ge masih diajar...

      Hapus
  42. kang,, nyuhunkeun izin kanggo ngadudut ah,,

    salam symbianers

    by: newbie

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-