21:52

[Update] Opera Mini 4.4 Turbo Telkomsel | November 2011

Waduh... Kamprèt Jalur Standar Tèwas...!!! :( sadayana Opera Mini Simkuring nu nganggo Jalur Standar Telkomsel tos Mayar Normal alias teu Haratis deui.. :(
Tapi urang masih gaduh Opera Mini 6.1 Turbo Kamprèt nu kamari kalayan set na. Nu masih tiasa Haratis di Telkomsel. Teras kanggo S60v3 aya kènèh Spongebob mini 6.1 Turbo nu kamari...
Tah kanggo nu peryogi Opera Mini versi anyar 4.4 mangga cobian nu ayeuna dipedar... Pangaturan sapertos kamari...
APN : telkomsel , 3data , indosatm2 , internet , indosatgprs , AHA
Proxy : -195.189.142.132
- 141.0.11.253
- 82.145.209.17
- 82.145.208.100
- 80.239.242.50
-82.145.209.253
- 64.255.180.253
- 217.212.230.34
- 064.255.180.031

Port : 80

Kanggo nokia java s40 fileprov tos aya di lebet download an... :k
Tapi sateuacan masang, peryogi uninga perkawis Opera Mini 4.4 turbo ieu...
- Ngawitan Masang (installing) masih mayar data kirang langkung 50 dugi ka 80 kB.
- Download / Upload masih Mayar Normal.
- Browsing mah ngan mayar 1-5 kB sapuasna....!!!



opmin telkomsel

Mangga cobian...
Opera Mini 4.4 Turbo Kamprèt by Elang84
download


19 komentar:

  1. absen kang,...
    Nyimak ae ayeunamah....
    Nu kmri msh lncar akh....
    Sukses slalu....^^,

    BalasHapus
  2. Langsung di coba kang,, jadulq suka yg ini

    BalasHapus
  3. @ kang Midi tea.. Siap kang...!! Sami ngabelesat, mung nu 4 mah mayar keneh upami donlod...

    @kang Agusductank silahkan kang, hati-hati upload donlod masih bayar :)

    BalasHapus
  4. kang rikuest nu nganggo jalur akses standar na...
    Nganggo jalur akses nu dadak ngadamel mah sok kapalak wae emsss...

    Hp abi e63 nembe lunaz :-D...
    Di tasikmalaya mah hamur pulsa nganggo jalur akses indosat mah kang...

    Di antos kang nya..
    Hapunten setaacan na..:-)

    BalasHapus
  5. gx bs gratisan lg nih,,,d tunggu ya kang elang,,,updatenya opera mini 6.1 d bln ini,,,,

    BalasHapus
  6. siang kang ...
    Simkuringmah bade nyamak bae..,da opmin 6.0 s60v3 Jalur Kampret kuringmah masih enjot2an ti kapungkur dugi kaayeuna...:D

    BalasHapus
  7. ngiring nyedot kang... Kangge alo2 yeuh patingkeueleuweuh kapalak he...he....

    BalasHapus
  8. @kang nuz she venuz nganggo jalur standar tos co.id kamari.. Kin di pilari deui.. Ayeuna mah wayahna nganggo nu jalur ieu heula.. Aman kang, piraku sami hapè bènten hasil... Cobian..

    @ kang True Blue... Silahkan Mastah...

    BalasHapus
  9. @ Anonim.. OpMin 6.1 telkomsel udah Update duluan... Silahkan langsung di coba...

    @kang Iyan wah mantep atuh.. Kumaha cara na tah, meni asa awèt kitu?? :L

    @kang Cenom.. Mangga kang.. Hawatos barudak ayeuna mah, ngarah teu nyusahkeun teuing ah..!!! :r

    BalasHapus
  10. Wilujeung sontenn hiixz duuh opmin sonic na paehhh:s kang request anu bisa donlod jar jiga opmin sonic:D wkwkk andalana yeuh maot paragi donld jar teu nanaon nganggo jalur ieu geh :D

    BalasHapus
  11. @kang Alie aloens batur mah tos nyampai 100 mB cenah nganggo spongebob ieu.. Uing ge can pernah sampai sakitu mah.. Maksad teh Oupeng ari sonic mah??

    BalasHapus
  12. muhun kang elang di cobian sakali dei mah work...
    Tp sok tara lami kang pami nu nganggo proxy number teh..

    Mending nu standar...
    Di antos nya riquesan na..
    Hatur nuhun..

    Ti palih mana ktu kang elang teh..?

    BalasHapus
  13. sip kang... Tapi abdimah hoyong opera symbianna wae... He he... Lanjutkan kang semangat terus berbagi....

    BalasHapus
  14. @kang nuz she venuz muhun da kumaha atuh, tapi biasa na opmin jalur standar kamari pasti hirup deui, da èta gè masih nu baheula kang (2010) .. Abdi ti Jatinangor-Rancaekek Sumedang...

    @kang Farid's Mobile, muhun kang,,, anu symbian mah raos nganggo symbian.. Pan karunya nu java piraku bati ngacay na :r gkkggkgkgk

    Aya Opmin java rasa duren, mangga ka m.facebook.com/cybersunda

    BalasHapus
  15. Wahh eta loba2 teink nepi 100 mb watirrrr da wkwkwk ngadonlod naon eta nepi ka loba kitu palauur ah ke teh miyabi malulu wkkwkw:D jadi karunya ka telkomsel bosna miskin moal nya di korobetan malulu:D

    BalasHapus
  16. oh ktiu nyah..?
    Muhun atuh kang bd di antos pami aya dei mah...

    Jatinegara caket atuh..
    Abi mah ti tasik...

    Manawi teh urang bandung....

    BalasHapus
  17. @Elang84 mau tanya kang,, untuk setting opmin4.4 handler gimana ya.. Mksh

    BalasHapus
  18. @kang Agusductank waduh.. Saya ga pake handler.. Tapi kalo menurut set saya di atas, coba aja gini :
    Type proxy = http
    Proxy server = login.yahoo.com/
    Sambung dengan jalur di atas... Yg lain biarkan...

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-