04:22

Vector Skin Opera Mini 6.5 + Patch Telkomsel Opera Mini 6.5.27354

Wilujeng wayah kieu baraya, :p ..
Dina danget ieu Simkuring badè cumarita heula sakedik, :k geningan seueur ogè nu darongkap ka Blog Balakaciprut ieu tèh :y tur seueur ogè di antawis na nu di luar Sunda. Sababaraha baraya nu teu ngartos kana Bahasa Sunda nyuhunkeun supados Blog na nganggo Bahasa Nasional, sangkan langkung seueur nu ngaraos manfaat na saurna mah (nya mudah-mudahan wè aya manfaat na) :k

Kanggo Simkuring Pribadi, nga-Blog mangrupikeun wadah Catetan pribadi, teu aya niat hoyong itu-ieu nu penting hatè bèbas ngaluarkeun expresi, da asa bèbas upami nganggo bahasa sapopoè kieu mah atuh, :z nya mudah-mudahan catetan simkuring aya sasieur sabeunyeureun nu janten manfaat kanu sanès.

Simkuring moal tiasa ngarobah 100% bahasa Blog ieu (Sunda Sapopoè) kumargi asa kirang Bebas kanggo simkuring mah, tapi InsyaAlloh kanggo Point penting na mah Simkuring badè nyobian nganggo Bahasa Indonesia Raya :r (sugan bisa :o ).

Lajeng Kana Judul ah,....!!! :c
Nembè rèngsè nyobian ngoprèk Tèma Android nu kang D@cunk, geningan matak jangar ogè ari keur nu Awam sapertos Kuring mah :v . Sanajan cawèrang tapi lumayan Hadè ogè kanggo Pemula mah :r (muji sorangan ah.. :r )

Salian Skin Opera Mini 6.5 , simkuring nambih Patch kanggo pangguna Telkomsel, pangaturan server nu lumayan wuzzzzz....!!!!
Penampakan Skin Vector (320x240) Opera Mini 6.5 s60v3


Opera Mini 6.5.27354 gratis

Cara Pemasangan :
- Instal terlebih dahulu Opera Mini 6.5.27354 ini,
- Setelah terpasang, pasang Patch + skin nya.. :z

Patch Gratis Opera Mini
* pilihan 1 = Untuk Pemasangan (Update) server Opera Mini 6.5 khusus Pengguna Telkomsel (jalur akses masih seperti kemarin :O ).
* pilihan 2 = Untuk Pemasangan Skin Vector Opera Mini 6.5
( bisa dipasang dua - dua nya atau salah satu yang diperlukan )

Nyanggakeun...
Skin vector+Patch Kampret Opera Mini 6.5.27354
download here


* Ulah Hilap, nyuhunkeun karidhoan na kanggo nga- Klik iklan nu di pasang, kanggo panyumanget Simkuring... Hatur nuhun..!!! :s :s :s


48 komentar:

  1. ngalongok pangpayunana ahhh....mewmpeng can ngagoledag na kasurrrr......
    Cek urang jermen mah nice post sobbbb....kan....eh lanjutkan....qiqiqiqiq

    BalasHapus
  2. @kang away87 tanginas... rasakan Android di E63...!!! Hahahaha....

    BalasHapus
  3. mantep kang warnana cocok lah.... UA na linux andro ...., mung iklan unggal di klik kunaon eror wae nya kang...?

    BalasHapus
  4. met pagi kang elang, ngopi lum ?

    BalasHapus
  5. @kang cenom Android dina e63... :r duka kumaha ah iklan teh... Piraku karek 3 urang nu nga klik??

    @kang Jeffx lagi ngopi kang... Abis ronda... Lumayan juga jempol tambah pendek kalo banyak ngedit skin kaya gini mah... :p

    BalasHapus
  6. absen pagi gan..s60v2 nyimak...

    BalasHapus
  7. Ngiring we nya, kang! Tacan kelasna materi ieu ka abi... Iklan tos di klik, kunaon teu kamana-mana page na? :p

    BalasHapus
  8. Abdi Nyimak wae kang, teu ngarti patch mah, :v koleksi scrnshot wae.. :D

    BalasHapus
  9. @kang agues oke,,, thank's...!!!

    @kang Eksak sipp...!!! Duka kunanahaon ah,, keun weh lah nu penting mah klik tiap kadieu nya.. ;)

    @ Si Ganteng buat apa koleksi screenshot nya aja?? Hahahah... Ada-ada aja Ilham nya...wkwkwk :r

    BalasHapus
  10. seep kang...
    Upami patch indosat aya teu?

    BalasHapus
  11. numpang klik iklana we lah..sing mudah2 maju pikeun kang elang...

    BalasHapus
  12. Ulah dirubah kang geus khas na pan balakaciprut bari heuh hah da lada:Dgeus kieu wae resepp beda pan.haha

    BalasHapus
  13. Masi resepan nu kamari skina kang ngadon klik iklan weh sugan we aya pic sayah:D dijero iklana anu make headset haha:D

    BalasHapus
  14. @kang dudek upami Indosat mah Opera Mini na nu kamari tos langsung aya pilihan kanggo Indosat, nu ieu mah skin na wè candak...

    @Kang Cuys Hatur nuhun kang... Amiin...!!! (rada can ngartos kana system per-iklanan teh kang )

    @kang Ali Aloens moal dileungitkeun Sunda na mah, mung sakedik rada campur Indo, karunya nu teu ngartieun.. :p

    BalasHapus
  15. mantep :

    http://cherbond.mywapblog.com/

    BalasHapus
  16. kang ari kang dacunk urang mna jigana bisaeun nga upgrade....nu uing hp tos rareged hayng dipencetan????

    BalasHapus
  17. @Cyber Jawa thank's ... Mantep juga cherbond...!!!

    @kang Away87 tah bener oisan gera.. Di Lembang kang d@cunk mah....

    BalasHapus
  18. Bang nama ane alan,,
    Tolong postingin yg s60v5 dong, plis cuplis za bang!

    BalasHapus
  19. @Elang84 warna bungkusnya keren sob,, sy ambil kulitnya aja,, g ngerti juga kang mau di taro di mana di hpq

    BalasHapus
  20. beu suganteh deukeut di daerah urang keneh.....
    Kalembang mah jauh ngudagna ge

    BalasHapus
  21. @kang ipoy shedogher sipp... Sami-sami...

    @kang William88 wah, kalo V5 saya ga punya Hape nya boss... V3 juga ini baru lunas.. :O

    BalasHapus
  22. kang opmin anu chrome kadang sok nga hank pami keur loading(gagal koneksi)tras kaluar nyalira tina aplikasina bahkan kadang hpna ge ngiring nga restar.naha nya???

    BalasHapus
  23. kang opmin anu chrome kadang sok nga hank pami keur loading(gagal koneksi)tras kaluar nyalira tina aplikasina bahkan kadang hpna ge ngiring nga restar.naha nya???

    BalasHapus
  24. @kang Agusductank lah... Main angkut aja... :r dibikin foto aja kang.. Hehehe..

    @kang Away87 anu chrome kan eta versi pertama 6.5 masih aya bugs duka dina opmin atw skin,, gentos wè kunu enggal ieu kang...!!!

    BalasHapus
  25. kang kusayah dina config:.....site patch &user agen na di ''no''keun.
    Suganteh teu ngaruh.ari pek jol ajdi mlak.naha nya,da dinu sanes mah henteu????

    BalasHapus
  26. opmin anu anyar iue nu di angge.(config dirobah)

    BalasHapus
  27. Kang elang@ mang cara bikiny gmana sh? Tlng ksh tau donk!

    BalasHapus
  28. kang away da nu abdi mah patch di no teh angger we bageur 0rp-1rp ᓄ

    BalasHapus
  29. @kang away87 ah, asa teu pangaruh config opmin mah.. Cobi set na pariksa deui :z

    @kang skdCyber oke hatur nuhun...!!!

    BalasHapus
  30. @kang William88 pake skin editor opera mini aja kang.. Coba di Symbian Blog ambil aplikasi nya...

    @kang Dhanjeung sipp nya kang??!!!

    @kang Cenom.. Muhun da teu ngaruh kana server nya??

    BalasHapus
  31. nyeta kan ngawitan dicobian teu na2on(haratis)pas dirobih configna.....janten kapalak.

    BalasHapus
  32. @kang away87 cobi robih set config na deui, atw hapus&instal ulang deui...

    BalasHapus
  33. lapor kang :D tos 5 dinten sdaya oupeng sareng opmin tdie sesah konek.. Sadaya proxy tos di acak.. Area gudang tahu.... Malah dinten tadi total 24 jam bangkar.. Te konak visanttt.. Nha nya kang?

    BalasHapus
  34. @BERITA HOT SC naon?? Upami telkomsel didieu mah tos lancar deui, kamari2 sok pareum sapertos kitu... Gangguan di operatorna.. Cobi we di web standar hape nganggo jalur standar... Upami masih teu konect eta gangguan di Pusat...!!!

    BalasHapus
  35. kang,, opera minix ndk bsa jalan d hpq, nokia x3 . .
    Gmana y kang ?

    BalasHapus
  36. mantep mantep lah, uwa elang. .
    Tpi uinx cn ngarti kana nu ngarana pacts pacts, (lah kmh ath nulisna,lieur). .
    Cik rada jelaske wa,?
    Gra,
    Ane mke nu skin android, tpi jarang asup euy. Hese lah rarujit. . :lol:
    Hapunten anu kasuhun pami cariosan simkirung, da kieu ayana kuring mh !
    Gs ah lieur, nu pnting jlas keun calana. . :lol:

    BalasHapus
  37. Bang elang89@ cara edit opera mini bwt s60v5 ! Gokil bgt bang bro gratizz , aku pakek opmin 6.5 telsel s60v5 ! Kgak byar kang!

    BalasHapus
  38. kampret sule kang... Ni pohara sesah visantt.. Ampun s kampret teh :D

    BalasHapus
  39. @kang yusuf X3 java ya?? Coba pake handler kang..

    @ Budak Boloho maksad Patch teh panambal , saupami nganggo indosat tambal ku patch indossat upaami tlkmsl nganggo patch telkomsel...

    BalasHapus
  40. @kang William88 mantep ya.... Cuman skin nya belum ada ya??

    @ Berita Hot muhun kampret kadang sok kitu, tapi upami nuju normal wuzz pisan didieu mah..

    BalasHapus
  41. @Elang84 muhun kang carana,? Da ujang mh, teu ngarti. .
    Sok jelasken sing rinci. .

    BalasHapus
  42. Mas bro Elang@ sy minta mobileHEX yg eng version dong!

    BalasHapus
  43. @budak boloho aduh sok olo-olo.. Patch teh mangrupi Update-an hiji aplikasi, upami opmin ieu patch fungsina kanggo ngrobih file exe pikeun gratisan, upami nganggo tri, nya pasang patch kanggo tri dsb...

    @kang William88 coba MobileHex yang ini :z

    BalasHapus
  44. KAng,req lah kngge s60v2 na.... htur nhun...

    BalasHapus
  45. @kang Zeez Al-bantary aduh.. Hapunten pisan.. S60v2 mah abdi poekeun pisan...!!! :(

    BalasHapus
Hatur nuhun saupami Baraya tiasa masihan Komentarna perkawis posting di Luhur,,

Dukungan Panyumanget



-Nu Burung Sapopoe-